Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Amerikában kötött házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amerikában kötött házasság érvényes itthon is?

Figyelt kérdés
A gondom az lenne hogy kint Amerikában összeházasodnék barátnőmmel de csak azért hogy kapjak állampolgárságot de szeretnénk visszajönni. Itt tartanánk rendes esküvőt ez lenne az igazi, ott kint csak az állampolgárság miatt lenne megtartva. Itthon el kell válni és újraházasodni?
2013. aug. 27. 09:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nem, honositani kell csak.
2013. aug. 27. 09:59
 2/24 anonim ***** válasza:
A barátnőd amerikai?
2013. aug. 27. 10:00
 3/24 A kérdező kommentje:
Még nem amerikai de hamarosan az lesz és utána ha elveszem én is kapok állampolgárságot.
2013. aug. 27. 10:03
 4/24 A kérdező kommentje:
De ott nem lenne nagy esküvő, mivel ott nekem senki sincs, és neki se nagyon, itthon lenne megtartva az igazi esküvő. Csak ahhoz nem tudom hogy el kell-e válni itthon és utána újraházasodni vagy pedig itthon nem is kell felbontani és lehet szabadon házasodni.
2013. aug. 27. 10:04
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem teljesen így van!

Nem állampolgárságot kapsz, hanem zöldkártyát, de ahhoz is meg kell még felelnetek a "teszten", meg miegymás.

És, ha ő is csak most szerez állampolgárságot, akkor necces.

Ha pedig ő is "csak" zöldkártyás, akkor - azt hiszem - ez nem is igaz, mert akkor ő nem tud másnak zöldkártyát adni így.

2013. aug. 27. 10:05
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

És, már ne is haragudj, de ha azonnal elválsz, úgy kivágnak, mint a sicc.

Egyébként meg a házasság természetesen érvényes itthon is. Szép is lenne, ha nem lenne az, gondolj már bele...

Szerintem kicsit nézz utána a dolgoknak, mert NAGYON el vagy tévedve ezzel az egésszel!

2013. aug. 27. 10:07
 7/24 A kérdező kommentje:
Ő állampolgárságot kap ez biztos. Az pedig engem annyira nem érdekel mit kapok mert jövünk úgy is haza csak ne az legyen hogy egy gyorshajtásért vagy bármiért hazaküldjenek mert illegálisan vagyok kint egy-két évig ez a lényeg.
2013. aug. 27. 10:08
 8/24 anonim ***** válasza:

Biztos vagy te ebben a sok dologban, amit mondasz?

Mert az, hogy azt kérded, el kell-e válni, és újra összeházasodni, valamiért azt az érzést kelti bennem, hogy csak megálmodtad, hogy amerikai leszel. Mármint ennek mind utána tudnál nézni, kivéve ezt az egy kérdést?

És miért akartok azok lenni, ha itthon maradtok?

2013. aug. 27. 10:08
 9/24 A kérdező kommentje:
Hát nem igaz. Most mondom hogy jövünk haza, pont lesz*rom hogy állampolgár vagyok-e vagy zöldkártyás a lényeg hogy ne kelljen hazajönnöm hogyha bármi bajt csinálok, mert akár csak egy gyorshajtás vagy ilyesmi miatt megállít a rendőr és illegálisan vagyok kint akkor jöhetek haza. Nincs közöd hozzá hogy miért megyek ki és miért jövök haza ha a kérdésre válaszolsz azt megköszönöm, a többi az én dolgom.
2013. aug. 27. 10:11
 10/24 anonim ***** válasza:
2013. aug. 27. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!