Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dicséri a nők egy része azokat a férfiakat akik eltűrik, hogy a feleségük kakukkfiókát neveltessen fel velük?
Ezek a nők vajon megdicsérnék azokat a nőket akik elnézik a férjüknek, hogy az más nőnek nemzett gyereket? Ők vajon együtt maradnának a férjükkel, ha az másnak csinálna gyermeket? Elvégre nagyszerű dolognak tartják azt, hogy a férj elnézi a feleségnek a kakukkfiókát, akkor gondolom ők is olyan "nagyszerűek" lennének egy ilyen esetben?
Ezt a kérdést ne vegyen minden nő magára, csak azok akik elvárják a férfiaktól, hogy akkor is velük maradjanak ha kakukkfiókát neveltetnek fel velük.
Mit értesz kakukkfióka alatt? Mert ha korábbról van a nőnek mástól egy gyermeke, és a férfi ezzel együtt vállalja mindkettőjüket, az szerintem nagyon szép, nagyon emberi és valóban dicsérendő.
Nyilván ha a gyerek már a kapcsolat megléte alatt fogant mástól, és a nő "eladja" közös gyerekként a férfinek, az átverés, és gusztustalan, másrészt a férfi sok mindenről nem tehet.
Ha pedig a férfi tudja, hogy mi történt, akkor meg vastagon az ő magánügyük, hogy mérlegelés után a kapcsolat megmentése vagy a szakítás következik, mindkettő érthető, és ha mégis vállalja a férfi a gyereket és anyját, akkor megint csak mit tehetnék, szidjam őt ezért?
Ennyi értelmeset tudtam kipréselni egy ilyen nyíltan provokatív kérdésre, de ha a kérdező kommentben még pontosítja, hogy voltaképp mi is a kérdés,szívesen állok rendelkezésre.
Azért ez sok mindentől függ úgy gondolom.
Ha úgy szül egy nő gyereket házasságba, vagy kapcsolatba, hogy nem a férje az apa, vagy lehet más is, és eltitkolja, az elítélendő. Ugyanez kiderül olykor a másik félről is, hogy egy félrelépésének következménye lett. Még olyan is előfordul, hogy csak később, nem a terhesség alatt, hanem amikor már nagyobb a gyerek.
Az ilyen esetek, pont ugyanaz a kategória, még akkor is, ha a balkézről született gyerek nem az adott családdal él, sőt esetleg az apja nem is tudott róla.
Meg kellene érteni, hogy a tetteinknek következményei lehetnek, amikért vállalni kell a felelősséget.
Ezért is jó, ha őszinte egy pár egymással, még akkor is ha hibáztak.
Mindenkinek jogában áll eldöntenie, hogy vállalja e más gyerekének a nevelését, együtt akar e élni vele. Ha igen, akkor ezzel kötelezettséget, felelősséget is vállalt, amiért nem gondolom, hogy külön dicséret járna, ez saját döntés. Ha szeretem a párom, de mástól van gyereke, akkor mérlegelek, el tudom e fogadni vele együtt, hiszen hozzá tartozik. Így megyek, vagy maradok a kapcsolatban. Ha nem tudom elfogadni, akkor nem marad más, mint a szakítás.
De ez csakis őszinteséggel működhet. Ahol be van csapva, át van verve az egyik fél, pl a nő nem a férjétől terhes, de elhallgatja előle, vagy a férj félrelépett, és gyereket csinált, de nem mondja el a feleségének, ez undorító, a másik fél hü.lyének nézése, durva becsapása.
A legnagyobb probléma pedig, hogy ezekről a dolgokról, ilyen kapcsolatokból született gyerekek semmiről nem tehetnek, és mégis sok esetben ők az áldozatai a felelőtlen szüleik viselkedésének.
nem tudod, ki a nő, ki nem.
az az érzésem, hogy bő 10 év, amikor gyereked lesz, - az egy komoly dolog!
"vilag masik felere menekulnek ,a kicsit orokbeadnam es uj eletet kezdenek:D"
Ez igazán érett, érzelemgazdag személyiségre vall. Különösen a kacagó smiley.
Feltételezem a kérdésed erre irányul: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
A 31-es válaszoló vagyok,én nem dícsértem,de nem is ítéltem el a Kérdezőt.Sokan kérnek itt tanácsot,vagy csak azért írnak ki kérdést,mert arctalanul könnyebb beszélniük a problémájukról.Nem vagyunk egyformák,lehet,ami neki még belefér,az másnak nem.Egész más úgy dönteni,ha benne van valaki az adott helyzetben,mint kívülállóként osztani az észt.Sok minden közrejátszik a Kérdezőnél.Szereti mindennek ellenére a feleségét,van már egy gyermekük,látni akarja,ahogy felnő.A "kakukkfióka" sem egy tárgy,hogy hipp-hopp eldöntsék,"kidobják a kukába".Még az is lehet,hogy ő is közös gyermek.Szóval elég sok mindent mérlegelni kell.
Lehet,meg tudnám bocsátani,de képtelen lennék így élni,valószínűleg elválnék. Ugyanígy fordított esetben is.De nincs jogom elítélni a Kérdezőt,tiszteletben kell tartani a döntését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!