Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek vagytok a ferjetekbe/felesegetekbe?
Mi a párommal 9 éve vagyunk együtt, jövőre lesz az esküvőnk.
Több olyan véleménnyel találkoztunk, hogy furcsa, ha valaki ilyen sokáig vár ezzel, meg akkor már minek házasodni.
De mi megtesszük, mert tudjuk nekünk együtt van dolgunk, és ezzel szeretnénk megpecsételni, majd azután a gyerekek is jöhetnek.
A vak szerelmet kb 2 évig éreztem, akkor gyakorlatilag alig tudtam enni, olyan vékony voltam, hogy nem igaz. Ezek után mondhatnám, hogy jött az erős szeret, de ezt sem írnám, mert valami más, ami sokkal inkább azért mégis csak a szerelemhez köthető, mert még mindig ő a tökéletes férfi, akit ha szépen felöltözve meglátok, akkor cseppfolyós leszek és elolvadok.
Tudom, hogy a szerelmünk még erősebb lesz, ha már gyerekeink is lesznek.
Összességében nehéz ezt megfogalmazni, mert a szerelem tényleg mindenkinek mást jelent, mindenki másképp éli meg. Én nem is akarom nevesíteni mit érzek, csak azt tudom, hogy nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!