Szerelmesek vagytok még a férjetekbe/feleségetekbe?
Figyelt kérdés
Mennyi ideje vagytok házasok? Volt hogy úgy éreztétek nem is vagytok már szerelmesek?2009. júl. 27. 10:55
1/16 anonim válasza:
Ilyen tapasztalatokra énis kiváncsi vagyok :)
2/16 anonim válasza:
Szia!
Mi házasok csak 2 éve vagyunk, de 10 éve vagyunk együtt. Soha nem éreztem, hogy nem vagyok már szerelmes, sőt. Én azok táborába tartozom, akik szerint nem múlik el az igaz szerelem soha.
3/16 anonim válasza:
Igen, szerelmes vagyok a férjembe. 2,5 éve vagyunk együtt, több, mint másfél éve házasok és van egy pici babánk.
4/16 anonim válasza:
9 éve vagyok házas, 11 éve vagyunk együtt. Hazudnék, ha azt mondtanám, hogy ugyan azt a szerelmet érzem a férjem iránt mint a kapcsolatunk elején. Hullámvölgyek vannak, időnként "rám tör a szerelem", de amúgy a kapcsolatunk inkább a szeretetre és a megszokásra épül, de szerintem ez erősebb mint a kezdeti lángolás.
5/16 anonim válasza:
nem az a nyag szerelem, de összebújunk hetente és az jó.
6/16 anonim válasza:
Soha nem kételkedtem abban, hogy szerelmes vagyok. 10 éves házassági évfordulónkat ünnepeltük a minap a párommal. Egyébként 13 éve vagyunk együtt és még igen szerelmesek vagyunk. Időnként kicsit lenyugszik a szerelem viharos érzése. Hiszen már család vagyunk, s nem csak a mindentelsöprő dolgok a fontosak. Ám ettől még szerelem. Amolyan igazi, holtomiglan-holtodiglan.
7/16 anonim válasza:
az a kérdés, hogy mit értesz "szerelem" alatt. én szereelem alatt azt az érzést értem, amikor a hasad környékén olyan fura érzés van és folyton csak a párodra tudsz gondolni. ez az érzés elmúlik egy idő után és helyébe lép a szeretet.
tehát ilyen értelemben nem vagyok már szerelmes (6 éve vagyunk együtt)
8/16 anonim válasza:
Pénteken lesz 10 éves házassági évfordulónk, nem vagyok már szerelmes, de szerintem a párom is nagyban hozzájárult ehhez.
9/16 anonim válasza:
Nyugdíjas korúak vagyunk és hatodik éve házasok. Érzésem szerint még mind a ketten szerelmesek vagyunk egy bizonyos értelemben, hiszen gyakran megkívánjuk egymást, nagyokat nevetünk és élünk-halunk egymásért.
10/16 anonim válasza:
Öt és fél éve vagyunk együtt(abból öt éve házasként), szeretem, de nem szerelemből.Pedig hiányzik a szerelem-érzés, de más férfira nem vágyom, nem is csalnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!