Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem teherbe esett, pedig egyelőre még nem akartuk, mi a teendő ilyen esetben?
Teljesen összetört. Épp végezne az egyetemen, már megvan hogy hová mehetne dolgozni. De közbejött a baba. Állandóan szomorú, éjszakánként, mikor azt hiszi hogy már alszom, kimegy és a nappaliban sír. Próbáltam beszélni vele erről, de tereli a témát. Nem tudom mihez kezdjek... Az abortusz nem megoldás, gyilkosságnak tartja.
22N/30F
Azert mert a gyereknek az anyja mellett a helye, kiveve ha teljesen alkalmatlan a gyereknevelesre.
Attol meg hogy felreqrt, meg nem alkalmatlan, maximum felesegnek.
Akkor mondta, hogy téged el akar hagyni?
Miért nem költözik oda? Akkor minek van veled egy lakásba?
Kényelmes veled?
Pff..
Akkor az édesanyjától minek jött vissza?
Teljesen normális ha kiborultál mint a bili. Az lenne a für ha nem.
Lényeges dolog lenne, hogy a nő mondja el mot szeretne.
"Nem tudok úgy együtt élni vele, hogy tudom, még mindig összejár a szeretőjével."
Akkor mit tokolsz? Add be a valopert. Aztan meg lesz egy korod a birosagon hogy megallapitsak ki az apa. De azt vedd figyelembe hogy itt hataridok vannak, ha addig nem lepsz, mar nem tudsz kitancolni a gyerektartas alol, meg akkor sem ha kiderul nem te vagy az apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!