Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem teherbe esett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem teherbe esett, pedig egyelőre még nem akartuk, mi a teendő ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Teljesen összetört. Épp végezne az egyetemen, már megvan hogy hová mehetne dolgozni. De közbejött a baba. Állandóan szomorú, éjszakánként, mikor azt hiszi hogy már alszom, kimegy és a nappaliban sír. Próbáltam beszélni vele erről, de tereli a témát. Nem tudom mihez kezdjek... Az abortusz nem megoldás, gyilkosságnak tartja.

22N/30F

2015. febr. 21. 13:54
 121/135 anonim ***** válasza:
65%
Ezért nem kell gyerekfejjel házasodni,22 évesen havonta másba voltam szerelmes.
2015. ápr. 6. 14:54
 122/135 anonim ***** válasza:
59%
ne általánosíts, utolsó. attól, hogy te 22 évesen még gyerek voltál, nem mindenki az. 22 évesen nekem már 5 éves kapcsolatom volt.
2015. ápr. 6. 14:58
 123/135 anonim ***** válasza:
68%
ezután a történet után azért a kérdező feleségét sem mondanám érett,felnőtt nőnek,ő is nagyon komolyan vette a házasságát..
2015. ápr. 6. 15:24
 124/135 anonim ***** válasza:
100%
végigolvastam a történeted kérdező, kívánom hogy találj egy normális csajt ne egy ilyet aki elvetette magát egy jólelkű rendes emberrel hogy aztán nyugodtan k**válkodhasson. sajnos az ilyenek nagyon jó színésznők, látod hogy elhitted neki az elején a mesét, hogy a tanulás, karrier miatt szomorkodik. és még akkor is támogattad. bár én találnék már egy ilyen férfit, aki tisztelne, becsülne és támogatna. a lelki sebek amiket egy ilyen nő okoz gondolom sose gyógyulnak be, de biztosan tudom, nem minden nő ilyen!
2015. ápr. 6. 16:59
 125/135 anonim ***** válasza:
100%
Jó sztori...legalább te tisztán tudsz kiszállni belőle és ha eltelik egy kis idő tiszta lappal tudsz indulni
2015. ápr. 6. 20:33
 126/135 anonim ***** válasza:
31%

Március 24-én ezt írtad: "Lesz vizsgálat, a jövő hónapban."

Április 1-én 13:17-kor pedig ezt: "Nem az enyém..."

Az anyai vérből végzett apasági DNS teszthez, ami 450.000 Ft-ba kerül, Magyarországon vesznek vért az anyától és a feltételezett apától és egy kaliforniai laboratóriumba küldik ki a vérmintákat postai úton.

A honlapjukról idézek:

"A vizsgálat hossza: a laborba-érkezéstől számítva nyolc-tíz nap. A laboratórium az Amerikai Egyesült Államokban működik, a levett vérminta kiszállítási ideje 2-3 nap – így összesen általában 10-13 nap alatt adunk ki eredményt."

Tekintve, hogy mennyien éreztünk itt együtt veled a történtek miatt, tiszta szívből örülnék neki, ha ez egy kamu kérdés lenne.

2015. ápr. 6. 21:23
 127/135 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett elmondanám, hogy a terhesség kezdetének valószínűsíthető időpontja miatt gondoltuk úgy, hogy nem az enyém, abban az időben ugyanis 2 hétig üzleti úton voltam. Nem tartottam fontosnak elmondani, hogy nem a vizsgálat derítette ki. Tehát nem volt és nem is lesz ilyen vizsgálat. Ha szerinted csak unaloműző szándékkal kitaláltam egy ilyen történetét, akkor sajnállak. Ez az életem, nekem is egyszerűbb lenne, ha nem lenne igaz. De sajnos az.
2015. ápr. 6. 22:23
 128/135 anonim ***** válasza:
100%

Így már érthető, és őszintén sajnálom, hogy megbántottalak azzal, amit írtam, ezért szeretnék bocsánatot kérni tőled.

Tényleg gondolhattam volna rá, hogy esetleg abban az egy hétben kiderülhetett valami olyan körülmény, amit miatt valami más módon egyértelműen tisztázódott DNS vizsgálat nélkül, hogy kizárható az apaságod, csak nem írtad le, hogy mi, mert - érthető módon - nem tulajdonítottál neki jelentőséget.

A korai magzati ultrahang vizsgálatok tényleg elég megbízhatóak ilyen szempontból, ha pont annak a két hétnek a közepe táján fogant a baba, amíg te távol voltál, akkor jó eséllyel kizárható, hogy te legyél az apukája, mert +/- egy hetet nem igen tévednek a 6-10 hét környékén.

Nagyon nehéz lehet így is (én pont nem rosszindulatból, hanem jóindulatból írtam feltételes módban azt, amit írtam, mert - szerintem sokakkal együtt - együtt éreztem veled, mióta februárban olvastam a kérdésedet és időközben a váratlan fejleményeket), de gondolom, talán könnyebb így, mintha - még ha el is váltok - egy közös gyerek egy életre összekötne azzal, aki visszaélt a bizalmaddal, akiben ekkorát csalódtál, és úgy várnád a gyermeketek születését, hogy nem tudnál tiszta szívből, felhőtlenül örülni neki.

Azt kívánom neked, hogy akármilyen nehéz, fel tudd dolgozni azt, ami történt, ha eljön az ideje, újra tudj majd szeretni és bízni valakiben, és találj majd olyat, aki érdemes is a bizalmadra.

2015. ápr. 6. 23:38
 129/135 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést, nem a megfelelő hangnemben reagáltam. Köszönöm szépen mindenkinek, aki csak pár kedves szóval is hozzászólt az eseményekhez, hálás vagyok érte!
2015. ápr. 7. 00:17
 130/135 anonim ***** válasza:
0%

Csak légy a támasza! Biztosítsd arról, hogy te vele vagy és mellette vagy és segítesz neki jóban-rosszban! Egyébként meg ha felveszik ki nem rúghatják, mert törvény védi!

Légy a feleséged mellett! Meg fogjátok oldani! Örökbeadni pedig (nagyon remélem) hogy nem lesz szívetek! Szerelmetek elsőszülött gyermeke lesz! Meg fogjátok oldani!

2015. ápr. 7. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!