Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem teherbe esett, pedig egyelőre még nem akartuk, mi a teendő ilyen esetben?
Teljesen összetört. Épp végezne az egyetemen, már megvan hogy hová mehetne dolgozni. De közbejött a baba. Állandóan szomorú, éjszakánként, mikor azt hiszi hogy már alszom, kimegy és a nappaliban sír. Próbáltam beszélni vele erről, de tereli a témát. Nem tudom mihez kezdjek... Az abortusz nem megoldás, gyilkosságnak tartja.
22N/30F
"Összepakolt és elment a szüleihez. "
Aha.
Tuti hogy te vagy az apja?
Sajnos nekem is az jött le már az elején, amit aztán többen is leírtak. Különösen, hogy azt mondod, védekeztetek...
És mi az, hogy hazament a szüleihez???
Ember akkor lép le amikor már akkora szarban van, hogy nem lát más megoldást csak a menekülést.
Te élsz vele, te látod, hogy általában mennyire gyáva.
Ha a te pocakodban lenne a baba benned mi játszódna le?
Meglepett, meg.
Gondolkodnál, hogy mi legyen? Igen.
De aztán elkezd az ember gondolkodni. Hm.. Úgyis valamikor szerettem volna, páromat szeretem vele terveztem. Na jó, végülis örülök. Elöbb túl leszünk rajta. Majd 1-1,5 évvel eltolom a "halaszthatatlan" dolgokat.
Innen nemem úgy tűnik, hogy ez jó ok volt a párodnak, hogy leléphessen. Kívánom, tévedjek.
22éves. gyerekes. és a szüleivel kéne ezt megbeszélni????
veled kéne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!