Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem teherbe esett, pedig egyelőre még nem akartuk, mi a teendő ilyen esetben?
Teljesen összetört. Épp végezne az egyetemen, már megvan hogy hová mehetne dolgozni. De közbejött a baba. Állandóan szomorú, éjszakánként, mikor azt hiszi hogy már alszom, kimegy és a nappaliban sír. Próbáltam beszélni vele erről, de tereli a témát. Nem tudom mihez kezdjek... Az abortusz nem megoldás, gyilkosságnak tartja.
22N/30F
Mutassam ki?
Úgy vettem észre, hogy csak rosszabbul érzi magát, ha elmondom, hogy boldog vagyok.
Az tényleg megrázó, hogy még el sem kezdődött a nagybetűs élete, nem tud elmenni dolgozni, nem lesz munkatapasztalata, majd bezárva érzi magát, mint aki csapdába esett.
Arra nem gondoltatok, hogy esetleg te maradj otthon a majd megszülető babával? Nagyszülők tudnak majd segíteni? Mennyire friss a dolog? Lehet, hogy csak pár napra van szüksége, amíg feldolgozza az egészet. Fontos, hogy éreztesd vele, hogy ugyanúgy ki fogod venni a részed a gyerek körüli teendőkből, mint ő, nem fog csak rá maradni minden és nem fog veszíteni vele semmit!
Ezzel csak nyerhettek. Ennek a gyereknek célja van, pozitívan kell értékelnie a dolgot. Lehet, hogy megakadályozza anyát, hogy szörnyű helyre menjen dolgozni :)
Öleld át és mondd el neki, amit érzel, foglalkozz vele nagyon sokat. (bár a kérdésből is látom h foglalkozol vele)
Milyen munka lenne? Terhesen nem tudja ellátni?
A gyerek 6 hónapos korától te is otthon tudsz maradni vele, akkor ő mehet (vissza) dolgozni.
Saját cégem van, otthonról is tudnék dolgozni, eddig még eszembe sem jutott hogy én maradjak otthon, de megoldható lenne.
Tablettát szedett, rendszeresen, én legalábbis úgy tudom.
Az addig rendben van, hogy nem értetek egyet azzal, ahogyan viselkedik, én sem. De legyetek szívesek nem ostobának és hülyének nevezni a legfontosabb személyt az életemben!
Mindent választ köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!