Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem teherbe esett, pedig egyelőre még nem akartuk, mi a teendő ilyen esetben?
Teljesen összetört. Épp végezne az egyetemen, már megvan hogy hová mehetne dolgozni. De közbejött a baba. Állandóan szomorú, éjszakánként, mikor azt hiszi hogy már alszom, kimegy és a nappaliban sír. Próbáltam beszélni vele erről, de tereli a témát. Nem tudom mihez kezdjek... Az abortusz nem megoldás, gyilkosságnak tartja.
22N/30F
Ő most úgy gondolja hogy a jövőjébe vetett reményt vesztette el. Ami nem így van, csak még szebb lesz minden a kicsivel együtt. Most még nem is sejti milyen az a szeretet amit a kicsi iránt fog érezni.
A te helyedben elkezdenék utánanézni a lehetőségeinek a céljai beteljesüléséhez. Levezetném neki, hogy az első hat hónapban -egy évben otthon lesz a picivel, vagy még tovább ahogy kényelmes neki, és utána hogy fogjátok megoldani az iskoláztatását. Mondd el hogy mindenben a segítségére leszel.
Nem kell tenned semmit szeresd ot mond el neki ti kozos gyereketek majd az o arcat orokli es az eszet is.
A hormonok elvegzik a dolgukat az elso UH utan mar lassan anyava erik.
Most gyaszolja a terveit de sokkal szebb jovo var ra a sajat babajaval
Nem kell semmit sem feladnia. Minden sokkal szebb lesz így. A szoptatás időszakában nehezebb, de nagyon szép , később pedig mindent meg tudtok oldani amit szeretnétek.
Keress olyan ismerősöket akik kisbaba mellett tanulnak több helyen, vagy baba mellett építettek fel egy céget. A Gazdagmamisok közt nagyon sok pici baba mellett felépített karrierrel rendelkező nővel tudnád összeismertetni. Jó lenne egyetemista anyukákkal megismerkedni és összejárni. Sokan vannak.
Ez a reakció nekem már sok.Veled kell megbeszélnie.De légy optimista,remélhetőleg a szüleinél megnyugszik,aztán sikerül beszélnetek.
Nekem a második terhességem volt váratlan,túl hamar jött az első baba után,ráadásul tele voltam félelmekkel,mert az első szülésemnél komplikációk voltak,1 hónapot töltöttünk kórházban.Az idő segít,én 2 hétig sírtam,mi lesz,ha újra baj lesz,hogy fogok bírni két kicsivel stb.Aztán lassan megnyugodtam.Remélem,nálatok is így lesz.
Én egészen véletlenül úgy veszem észre, hogy te nagyon is akarod azt a babát. Túlságosan.
Valamiért meggyőződésem hogy azért nem vetette csak el, mert te ennyire szeretnéd, máskülönben miért viselkedne ennyire hülyén?
Elmondtad neki hogy támogatod ha lemond róla, vagy a beszélgetések alkalmával csak arról akartad meggyőzni, milyen jó is lesz neki így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!