Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem teherbe esett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem teherbe esett, pedig egyelőre még nem akartuk, mi a teendő ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Teljesen összetört. Épp végezne az egyetemen, már megvan hogy hová mehetne dolgozni. De közbejött a baba. Állandóan szomorú, éjszakánként, mikor azt hiszi hogy már alszom, kimegy és a nappaliban sír. Próbáltam beszélni vele erről, de tereli a témát. Nem tudom mihez kezdjek... Az abortusz nem megoldás, gyilkosságnak tartja.

22N/30F

2015. febr. 21. 13:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/135 anonim ***** válasza:
74%

a) engem anyám nem akart, hiszen én is megszakítottam a karrierjét... ám miután megszülettem, azóta rájött, hogy az egyik legjobb döntés voltam az életében, és nem bán semmit - legalábbis ezt állítja

b) egy ismerősöm örökbefogadott gyermek, és iszonyatosan hálás a nevelőszüleinek, mert nagyon jó helyre került, és tulajdonképpen örül, hogy nem ölték meg, hanem megszülethetett és teljes, boldog életet élhetett

---

Más: nagyon nem kóser, ha a szüleihez menekül, hiszen nem tettél semmi rosszat. Nem csodálom, ha egyesek azt feltételezik, nem a tied a gyerek. Ez nem fair veled szemben. Ha tied a gyerek, veled kell megbeszélnie és megoldania ezt a problémát... miért menekül előled?

2015. febr. 24. 11:21
 52/135 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szuleihez ment dolog nem kerek, ebbol en is arra gondolok, hogy elofordulhat, hogy balkezrol van a gyerek...
2015. febr. 24. 12:02
 53/135 anonim ***** válasza:
52%

Az eszével, a szívével tudja, hogy nem veteti el, hogy neki kell felnevelnie, de pont rosszkort jött az iskola, meló miatt, más tervei voltak, fiatal is, első gyerek, tuti fél, aki várja a gyereket azok is félnek, bizonytalanok.

Kicsit hagyjad, ne "zaklasd", inkább csak biztosítsd, hogy mellette vagy, és bárhogy alakul megoldjátok, mellette leszel.

Ha szeretitek egymást, közös a terv a gyerekkel a többi csak logisztika.

Próbálhatod, majd azt is, hogy fiatal még, könnyen talál munkát, szerez rutin, mert pár év múlva is még ambíciózus, fiatal lesz.

2015. febr. 25. 09:45
 54/135 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2015. febr. 26. 00:39
 55/135 A kérdező kommentje:
Visszajött, de beszélni továbbra sem hajlandó és nem néz a szemembe. Nem értem, pedig próbálom.
2015. febr. 26. 14:05
 56/135 anonim ***** válasza:
73%

mar ne is haragudj de megy a hisztivonat

mégis mit ér el ezzel?

semmit.

veled kéne végigbeszélnie, nm durcizni

2015. febr. 26. 14:12
 57/135 anonim ***** válasza:
35%

azért ha megszületik majd eldöntitek mi legyen szegénnyel????

eszem megáll!!!!!!!!!!!!!

2015. febr. 26. 14:19
 58/135 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy már nem terhes.
2015. febr. 26. 15:19
 59/135 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2015. febr. 26. 15:31
 60/135 anonim ***** válasza:
78%

Kedves végtelenül naív és szerelmes kérdező!

Ebben a fórumban az anonimitás a lényeg, kimondhatod, leírhatod amit valójában gondolsz.

Tehát, elvetette a babát a tudtod nélkül erre gondol az előző.

Amúgy mindegy mit csinált valójában a "megfelelő felelősséggel nem rendelkező, tetteinek következményeit nem vállaló" fiatal feleséged, de Téged hülyére vesz, beforgat, az tuti!!

2015. febr. 27. 08:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!