Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem teherbe esett, pedig egyelőre még nem akartuk, mi a teendő ilyen esetben?
Teljesen összetört. Épp végezne az egyetemen, már megvan hogy hová mehetne dolgozni. De közbejött a baba. Állandóan szomorú, éjszakánként, mikor azt hiszi hogy már alszom, kimegy és a nappaliban sír. Próbáltam beszélni vele erről, de tereli a témát. Nem tudom mihez kezdjek... Az abortusz nem megoldás, gyilkosságnak tartja.
22N/30F
a) engem anyám nem akart, hiszen én is megszakítottam a karrierjét... ám miután megszülettem, azóta rájött, hogy az egyik legjobb döntés voltam az életében, és nem bán semmit - legalábbis ezt állítja
b) egy ismerősöm örökbefogadott gyermek, és iszonyatosan hálás a nevelőszüleinek, mert nagyon jó helyre került, és tulajdonképpen örül, hogy nem ölték meg, hanem megszülethetett és teljes, boldog életet élhetett
---
Más: nagyon nem kóser, ha a szüleihez menekül, hiszen nem tettél semmi rosszat. Nem csodálom, ha egyesek azt feltételezik, nem a tied a gyerek. Ez nem fair veled szemben. Ha tied a gyerek, veled kell megbeszélnie és megoldania ezt a problémát... miért menekül előled?
Az eszével, a szívével tudja, hogy nem veteti el, hogy neki kell felnevelnie, de pont rosszkort jött az iskola, meló miatt, más tervei voltak, fiatal is, első gyerek, tuti fél, aki várja a gyereket azok is félnek, bizonytalanok.
Kicsit hagyjad, ne "zaklasd", inkább csak biztosítsd, hogy mellette vagy, és bárhogy alakul megoldjátok, mellette leszel.
Ha szeretitek egymást, közös a terv a gyerekkel a többi csak logisztika.
Próbálhatod, majd azt is, hogy fiatal még, könnyen talál munkát, szerez rutin, mert pár év múlva is még ambíciózus, fiatal lesz.
mar ne is haragudj de megy a hisztivonat
mégis mit ér el ezzel?
semmit.
veled kéne végigbeszélnie, nm durcizni
azért ha megszületik majd eldöntitek mi legyen szegénnyel????
eszem megáll!!!!!!!!!!!!!
Kedves végtelenül naív és szerelmes kérdező!
Ebben a fórumban az anonimitás a lényeg, kimondhatod, leírhatod amit valójában gondolsz.
Tehát, elvetette a babát a tudtod nélkül erre gondol az előző.
Amúgy mindegy mit csinált valójában a "megfelelő felelősséggel nem rendelkező, tetteinek következményeit nem vállaló" fiatal feleséged, de Téged hülyére vesz, beforgat, az tuti!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!