Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem teherbe esett, pedig egyelőre még nem akartuk, mi a teendő ilyen esetben?
Teljesen összetört. Épp végezne az egyetemen, már megvan hogy hová mehetne dolgozni. De közbejött a baba. Állandóan szomorú, éjszakánként, mikor azt hiszi hogy már alszom, kimegy és a nappaliban sír. Próbáltam beszélni vele erről, de tereli a témát. Nem tudom mihez kezdjek... Az abortusz nem megoldás, gyilkosságnak tartja.
22N/30F
Nem szokásom ilyen súlyos tanácsokat adni, de én sem értem, miért nem teszed ki a szűrét.
A válaszaidból nyilvánvaló, hogy ebből kapcsolat már nem lesz... az ő hozzáállása is érdekes, nem lehet, hogy csak azért ment vissza hozzád, mert kidobta az anyja?
Kapd össze magad, ahogy fentebb írták, határidők vannak, és nem tanácsos kicsúszni belőlük.
Milyen határidők?
Gyerek minden féle képen az ő nevére kerül. Hiszen az a férj az apa.
Nem a gyerek eletkoraval van osszefuggesben, hanem azzal hogy mikor jut az apa tudomasara az informacio, hogy esetleg megsem o az apa.
Attol fogva van egy eve az apasagi velelem megdontesere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!