Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem teherbe esett, pedig egyelőre még nem akartuk, mi a teendő ilyen esetben?
Teljesen összetört. Épp végezne az egyetemen, már megvan hogy hová mehetne dolgozni. De közbejött a baba. Állandóan szomorú, éjszakánként, mikor azt hiszi hogy már alszom, kimegy és a nappaliban sír. Próbáltam beszélni vele erről, de tereli a témát. Nem tudom mihez kezdjek... Az abortusz nem megoldás, gyilkosságnak tartja.
22N/30F
Hááát, ez talán jó hírnek minősíthető... Ha már mindenképp válsz tőle.
Remélem, mihamarabb túl leszel rajta!
Minden jót!
Ez így tiszta.
Ő fellélegzett?
A kérdést azért emeltem ki, mert szeretném, ha mindenki, aki segített/válaszolt, tudna a "végeredményről".
Köszönettel tartozom.
sajnálom, hogy így alakult ez az egész, kedves kérdező. igazából ez még a legjobb a sok lehetőség közül, ahogy a sztori végződhetett volna. csak annyit szeretnék mondani neked (és még azoknak, akik velem együtt háborodtak fel), hogy tisztában vagyok vele, hogy milyen iszonyúan kiábrándulhattál most a világból, és az őszinteségből szerelemből, bizalomból, de kérlek, ne hidd, hogy minden nő ilyen. pont az ilyen emberek miatt vagyunk kollektíven k*urvának titulálva.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!