Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak? Kíváncsi lennék rá, hogy tényleg sok olyan nő van, aki ha születik a gyereke onnantól kezdve másra nem is figyel?
Kíváncsi lennék rá, hogy tényleg sok olyan nő van, aki ha születik a gyereke onnantól kezdve másra nem is figyel? Persze normális ha a figyelem nagy része a gyerekre összpontosul, de Én most arra lennék kíváncsi, hogy onnantól kezdve sokan elhanyagolva érzik magukat?
És ezt otthon meg tudjátok beszélni? Vagy sok nő ilyenkor úgymond "fütyül" a férjére?
Persze biztosan sokan nem így élnek de akkor is kíváncsi lennék.
Köszönöm a válaszokat!
Mondom, olvasd vissza amit írtam korábban és értelmezd. Szexuálisan egy nulla volt, de ő aztán nagyon fáradt volt mindig. Aztán munkanélküli lettem, és azalatt a 3 hónap alatt én vigyáztam a lányomra, és meg se kottyant. Rájöttem hogy ez az egész mártírkodás csak arra jó hogy kibújjon az olyan dolgok alól amiket nem szeret.
Szakítottam vele a munkahelyi kaland után, és néhány rövidebb kapcsolat után találtam olyan nőt, akinek a szex nem egy megoldandó feladat hanem valami amit képes élvezni is, és nem mártírkodik mert be kell kapcsolni egy háztartási gépet, hanem természetesnek veszi. Na ilyen az a nő akit nem csal meg a pasija, nem az önérzetes mártírok akik nullák az ágyban. Nyilván azért is jelentették az elvtársak, mert magukat látták abban az emberben aki állandóan fáradt ahhoz hogy rendesen kielégítse a párját, de nyafog ha az nem segít a házimunkában(csak keresi a pénzt a szemét).
Igen, csak amikor nem tudod hogy meddig is kell azt a türelmet tanúsítani akkor kezdesz el agyalni hogy mi a tosz is van. Ha megkérdezed és nem kapsz rá választ, akkor miről beszélünk? És ha megnézed az itteni válaszokat, messze nem vagyok ezzel egyedül, minden pasi találkozott már mártír nővel és tudja hogy mennyire pokol együtt élni vele. Persze a gyerekkel simán zsarolnak mert amelyik apa szereti a gyerekét azt könnyű vele zsarolni, és megmagyarázni hogy miért nincs szex, és könnyű azt mondani hogy azért nincs szex mert...
De könyörgöm, kielégíteni egy férfit nem munka kellene hogy legyen, hanem öröm. Ne kelljen már könyörögni egy szopásért, mintha az lenne a világ legperverzebb és legundorítóbb dolga. Ne vegye már természetesnek a nő, hogy ha igénytelenül öltözködik és elhízik, akkor a férje mindig kívánni fogja. Ha pedig a nő elkényelmesedik a kapcsolatban, akkor vállalja azt a következményt, hogy megcsalják és elhagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!