Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak? Kíváncsi lennék rá, hogy tényleg sok
olyan nő van, aki ha születik a gyereke onnantól kezdve
másra nem is figyel?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék rá, hogy tényleg sok olyan nő van, aki ha születik a gyereke onnantól kezdve másra nem is figyel? Persze normális ha a figyelem nagy része a gyerekre összpontosul, de Én most arra lennék kíváncsi, hogy onnantól kezdve sokan elhanyagolva érzik magukat?
És ezt otthon meg tudjátok beszélni? Vagy sok nő ilyenkor úgymond "fütyül" a férjére?
Persze biztosan sokan nem így élnek de akkor is kíváncsi lennék.
Én nőként totál ki voltam készülve a szülés után. 0 Családi segítség, rossz alvó, gyorsan fogzó nyügös baba. Egyáltalán nem kívántam a szexet, nem érdekelt. A férjem szólt, hogy ugy érzi elhanyagolom. Igaza volt teljesen. Át kellett kattannom, és kimászni ebből a depis bedzükült
2015. jan. 23. 14:00
12/41 anonim válasza:
Mint látszik, a férfiak és nők között is akad, aki teljesen fanatikus lesz, ha gyermeke születik. Azzal viszont nem értek egyet, amit a kérdező írt, hogy nem elvárható, hogy a társ pár hónapig hiány szenvedjen törődésben és szexuálisan. Ez igenis elvárható. A gyerek felforgatja a napirendet és a hormonokat egyaránt, természetes, ha eleinte okoz fennakadásokat. Ha pár hónapot nem bír ki a másik, akkor ott vele van a baj, nem a másik féllel. Az nem elvárható, hogy évekig, beláthatatlan időre vagy örökre mondjon le ezekről. De aki néhány hónapot nem bír ki, az csak ürügyet keres a félrelépésre.
2015. jan. 23. 14:00
13/41 anonim válasza:
11Es vagyok. Beszükült állapotból.
Szerintem gyakori jelenség, önkritika kell hozzá hogy felismerje és megoldja a házaspár.
2015. jan. 23. 14:02
14/41 anonim válasza:
Kedves Anyukák! 1-es vagyok. Minden percem munkán kívül a családdal töltöm. Kivéve heti 1 óra sportolást. Hétvégén én játszom a gyermekkel és van, hogy én viszem le egyedül. Szoktam takarítani és mosogatni is. Mit kellene még tennem? Mondtam már neki, hogy legalább sportolni járjon el. A gyermek közöttünk alszik, 21 hónapos, amikor alszik is hívom a párom tusolni, mint amikor kettesben voltunk, de azt mondja mi van ha felébred a gyerek. 21 hónap alatt a lábát egyszer sem borotválta le. Szerencsére legalább nem hízott el. Mindig piszkálom, hogy legyen magánéletünk, de reggel is amikor néha összebújunk és pont elkezdenék valamit, már fordul is a gyerek felé, hogy most szoptatni kell. Pedig azt mondja nincs baja velem, csak fáradt. Nem az van, hogy hazamegyek, elvárom, hogy legyen meleg kaja és rá se nézek a gyerekre csak gépezek vagy egyéb szórakozást csinálok... Szóval lehet rám dobálni a sarat, de érzelmes férfi vagyok aki tele van szeretettel, de nincs kit csókolni és ölelni és tele vagyok vágyakkal is. Az a 2 év amit előtte kettesben együtt éltünk nekem édes kevés volt. 15 év után jobban viselném a havi 1 szexet. Segítség nagyon ritkán van, mert minden rokon messze lakik, de ha itt van valaki Anyós akkor meg gondolom azért nincs szeretkezés vagy a párom kellene megkérdezni. És nem az hiányzik, hogy mindig más skalpját szerezzem meg, ha csak 50%-ban vissza lehetne hozni a régi életünk nem gondolnék senki másra...
2015. jan. 23. 14:27
15/41 anonim válasza:
Saját tapasztalatom szerint, nem is az első pár hónappal van a baj. Csak sok nő ezután az időszak után is csak anyaként funkciónál. pl. több olyan párt ismerek ahol a gyerek már nagyobb, de anyuka még mindig vele alszik vagy nincs szex, mert 'meghallja a gyerek'.
Én ezt a munkahelyemen is gyakran tapasztalom. Visszajönnek a nők dolgozni szülés után, a gyerek már 1-3 éves mégsem lehet velük semmi másról beszélni csak a gyerekről. Nem irigylem ezeknek a nőknek a férjét és nem is csodálom ha lelépnek vagy szeretőt keresnek.
2015. jan. 23. 14:30
16/41 anonim válasza:
57 %-os! Megváltoztak a hormonjai, van aki kiheveri fél év alatt, van akinek sokkal több idő kell. Vagy megszoksz, vagy megszöksz, mert az biztos, hogy amíg ilyen a hormonháztartása, amíg szoptat, addig te csak másodlagos leszel - sajnos -. Ha olykor enged is neked, csak azért teszi, hogy ne legyen vita. A háta közepére nem kívánja a szexet.
Egyébként miért alszik még közöttetek a gyerek? Sokat felébred éjjel?
2015. jan. 23. 14:33
17/41 anonim válasza:
Szerintem minden az időn múlik. Az első időszak nagyon kemény. És a nőnek nehezebb, hiába szeretik sokan hangoztatni, hogy a nő csak otthon van. A nő tanul bele egy új szerepbe, ő nem alszik szinte semmit hónapokon át, és övé a pszichés terhelés, felelősség. Tehát hogy eleinte nincs szex, meg a gyerek az első, az természetes, és nem akarom elhinni, hogy civilizált férfiaknak ne legyen pár hónap türelmük. Persze ott kezdődnek a bajok, amikor a gyerek már két éves, és anyuka még mindig nem hajlandó egy délutánra sem lepasszolni a nagyszulokhoz, mert jaj, mi lesz. Na ott már tényleg hibás anyuka. De azzal, hogy a férfi kidobja a feleségét, meg szidja öt, meg szeretőt keressen, azzal legalább a hasfajos, fogfajos, nem alvos, új szerepbe belejovos időszakot illene mevarni...
2015. jan. 23. 14:35
18/41 anonim válasza:
Nalunk az exemmel forditva volt. Bar nem a gyerek miatt, ot nagyon megbanta szerintem hogy megszuletett mert felfordult az elete. A h*lye telefonos jatekaiba es a netbe menekult, hogy ne kelljen foglalkoznia velunk. Es hiaba probaltam vele ezerszer megbeszelni, nem is jutott el a tudataig, hogy mit mondok. Vegul leleptem tole, mert attol mert anya vagyok, meg no is, es a gyerek ellenere sorban alltak a jelentkezok, akik mindent megadtak volna nekunk. Nagyon jo no maradtam, nem is latszott, hogy szultem. Aztan megismerkedtem a mostani ferjemmel, es 6 honapos a kozos baba. Na az elozovel ellentetben o nagyon megbecsul, es egyikunk sem csak a gyerekkel foglalkozik, hanem egymasra is szanunk rendesen idot. Szex is napi szinten van, pedig en is faradt vagyok meg o is. Ez nem kifogas szerintem ha szereted es kivanod a masikat. Nekem ez a velemenyem.
2015. jan. 23. 14:35
19/41 anonim válasza:
Ja, én mióta nem szoptatok, lényegesen nagyobb a libidóm, sokat számít nagyon.
2015. jan. 23. 14:38
20/41 anonim válasza:
16-os mert a páromnak kényelmes így ha közöttünk alszik, nem kell ki be vennie az ágyból.
Éjjel akkor szopik így amikor akar a gyerek.
Hát remélem jobb lesz utána, akkor még kb. 1 évet kell kibírnom ha addig lesz tej...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!