Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas férfiak? Kíváncsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak? Kíváncsi lennék rá, hogy tényleg sok olyan nő van, aki ha születik a gyereke onnantól kezdve másra nem is figyel?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék rá, hogy tényleg sok olyan nő van, aki ha születik a gyereke onnantól kezdve másra nem is figyel? Persze normális ha a figyelem nagy része a gyerekre összpontosul, de Én most arra lennék kíváncsi, hogy onnantól kezdve sokan elhanyagolva érzik magukat?

És ezt otthon meg tudjátok beszélni? Vagy sok nő ilyenkor úgymond "fütyül" a férjére?

Persze biztosan sokan nem így élnek de akkor is kíváncsi lennék.

Köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 23. 12:59
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
49%

Nálam most sajnos ez a helyzet. Csak nem tudom mi tévő legyek, lehet keresek egy hölgyet szeretőnek...

Hiába beszéljük meg, akkor sem történik semmi változás.

De imádom egyébként a családom, azt tudtam, hogy sokkal másabb lesz az életünk, de, hogy 90%-ot változzon azt sosem gondoltam volna.

2015. jan. 23. 13:19
 2/41 Bence_ ***** válasza:
88%

Gondolom ez nő függő.

Olyan is lehet aki direkt tojik a másik fejére meg olyan is aki rosszul osztja be az energiáját és mindent a gyerekbe ől. Ezért nem marad a párjára.

2015. jan. 23. 13:30
 3/41 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy az egyest miért kellett lepontozni...ha bezzeg a nő keresne egy pasit mert a férj nem akarja megdugni mindenki helyeselne...

Az a baj, hogy sokan nem értik meg, hogy egy házasságot is ápolni kell, meg energiát befektetni, ez nem csak úgy megy, hogy "oké, mos apu kibírja, hogy nincs szex meg törődés hónapokig mert van gyerek" attól még az igények fennállnak, hogy született egy gyerek. Persze van tolerancia de sok feleség kínosan kifeszíti a határokat.

2015. jan. 23. 13:36
 4/41 anonim ***** válasza:
92%
Képzeljétek el, nálunk fordítva volt. Én vagyok a nő. Mindent megtettem amit tudtam. Persze a baba volt az első, meg nem mondjuk az első pár hónapban de utána igen. Adtam magamra, nem lehányt pólóba rohangáltam, nem aludt köztünk a baba, 5 hónapos korától a saját szobájába, kiságyba. Még mázlim is volt, mert 6 hetes korától átaludta az éjszakát is. Programokat szerveztem, a nagyszülők sorba álltak a kislányért. A férjem semmit nem volt hajlandó. Csak a gyerek. Minden kettes programot lefújt, még a házassági évfordulós ebédre is hozni akarta az akkor 3 éves kislányt. Apósom beszélte le végül. Ha kifestettem a körmöm, lehúzott, hogy egy normális anya nem tesz ilyet. Próbáltam erről vele beszélni, hogy imádok anya lenni, de szükségem lenne mellette a feleség szerepemre is, szeretném visszakapni a férjem. Azt mondta, sz@r anya vagyok ha így gondolkozom. Ja, és már 9 éve együtt voltunk mikor született a kislányunk. Teljesen kifordult magából, 5 éves a kislány és válunk. Persze én vagyok a szemét, a rossz anya.
2015. jan. 23. 13:43
 5/41 anonim ***** válasza:
70%

Én egy kisgyermekes anya vagyok, nálunk nincs elhanyagolva a párom, nem csak a gyereknek élek, de mivel egész nap itthon vagyok vele nyilván sokat foglalkozok vele. Emelett még rendben tartom a lakást és minden nap főzök is.

A gyerek gondozása szinte teljesen az én feladatom, de néha jól esne ha kicsit tehermentesitve lennék és esténként többet segitene a párom.

Pl ha megfürdetné, vacsorát adna neki, játszana vele, igy kicsit tudnék magammal is foglalkozni és egy rövid időre kikapcsolódni.

Amióta megszületett azóta nem aludtam át egy éjszakát sem, és már lassan 1,5 éves a fiam.

Lehet a nőkben keresni a hibát, de a gyerekvállalás (jobb esetben) közös döntés és mégis többnyire magukra vannak hagyva a nők mert a férfi dolgozik. Én az itthonlétet nem úgy élem meg mint akinek nincs mit csinálnia egész nap. Sokszor csak csendre vágyom de abból sem jut sok.

Az első válaszoló amit irt.. Szomorú hogy ebben látja a megoldást, persze igy könnyebb, találni egy szeretőt akivel eltölthet egy pár kellemes órát amig a felesége otthon várja a gyerekkel. Otthon kellene besegiteni inkább, hátha az asszonynak is lenne kedve, ereje mással is foglalkozni mint a háztartással és a gyerekkel.

2015. jan. 23. 13:44
 6/41 anonim ***** válasza:
61%

Biztos sokan vannak így vele. Spec nálunk is ez volt. Kevesebbet foglalkoztam a fèrjemmel mert fáradt voltam, örültem ha kicsit pihenhetek.

Most 15 hónapos a lányom és kb 6 hónapos kora óta van az hogy jobban oda tudok figyelni a férjemre. Önálóbb a lányom és nem kell melette ülnöm egész nap. Persze vannak fárasztó napok akkor ha tudok pihenek.

1 es mekkora a gyereketek? Szerintem legyél kicsit türelmesebb. Esetleg beszélgesd vele a promlémádról.

2015. jan. 23. 13:45
 7/41 anonim ***** válasza:
60%

"ha bezzeg a nő keresne egy pasit mert a férj nem akarja megdugni mindenki helyeselne..."

Ezt nem tudom honnan veszed. Én biztosan akkor sem helyeselném ezt a viselkedést, ha fordított lenne a nemek elosztása.

2015. jan. 23. 13:47
 8/41 anonim ***** válasza:
60%

Persze, az én exem is ilyenné vált. Nemhogy rám nem figyelt, de önmagára sem adott. 0 smink, mackónadrág, lyukas felsők. Teljesen átváltott anya módba, ráadásul mániákusan aggódott azért hogy a gyerek egyedül nem tud aludni(4 évesen), és gyakrabban aludt vele mint velem. A korábbi változatos szexuális élet havi egy alkalomra mérséklődött, akkor is sietni kellett nehogy jöjjön a gyerek. Ez persze nem magyarázza azt hogy egy szexuálisan felszabadult nő miért redukálta le az egészet 2-3 pózra és 30 percre. Ha panaszkodtam akkor hárított, azt mondta hogy az nem olyan fontos, és a gyerekre kell koncentrálni.

Végül a munkahelyemen belefutottam egy igazi vadóc nőbe aki mellett végre kiteljesedtem(őt is hanyagolta a párja), és az a néhány hónap meggyőzött hogy ez a kapcsolat halott. Azóta visszatért az életkedvem és nem úgy tekintek a kapcsolatokra mint amiben csak gürizni kell élvezet nélkül.

2015. jan. 23. 13:47
 9/41 anonim ***** válasza:
48%
1-es válaszoló! Igazi "jellemes" vagy! Ahelyett , hogy segítenél a feleségednek, azon agyalsz, hogyan dugjál félre. Vegyél fel egy takarítónőt heti 1-2 alkalomra, vigyázz a gyerekre hogy elmehessen konditerembe heti 2-3x, hadd vegyen pár új cuccot, hogy újra nőnek érezze magát, és néha jusson el fodrászhoz kozmetikushoz . Akkor biztos lesz kedve a szexhez is, ha mondjuk nem biorobotnak erzi magát.
2015. jan. 23. 13:49
 10/41 A kérdező kommentje:

Kedves anyukák akik írtak, senki ne értsen félre...

Tudom, hogy vannak olyan férfiak akik semmit az ég világon nem segítenek otthon sőt...és akkor ezek után elvárják, hogy az asszony mindik üde és friss legyen...na nem erre gondoltam.

2015. jan. 23. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!