Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan telik a férjednek egy napja onnantól hogy hazaér a munkából?
7-5-ig dolgozik, nehéz fizikai munkát. Amikor hazaér, általában már teljesen használhatatlan, lefürdik, egy órát bambul maga elé (vagy a gépre/tévére), aztán alakítunk valami kaját és/vagy elvégzünk valamilyen szükséges házimunkát (elmegyünk bevásárolni, indítunk egy mosást, szóval semmi nagy dolog), aztán én is lefürdök és bújunk be az ágyba, aztán rövidesen alszunk.
Ha nem terhelték le annyira, akkor előfordul, hogy együtt fürdünk, amit általában szex követ, és elmegyünk valamerre vacsorázni, fagyizni vagy sörözni. De sokszor hetek múlnak el úgy, hogy bármilyen közös programra csak hétvégén van időnk.
Én 8-5-ig dolgozom, sajnos általában engem is nagyon lefáraszt, szóval nem is nagyon tudnánk mást csinálni.
Gyerek nincs.
9 órát dolgozik hétfőtől-csütörtökig, pénteken pedig csak délig, ilyenkor hazamehet az egész részleg a hét alatt megtermelt +4 óra miatt (tehát 40 órás munkarend gyakorlatilag).
Mivel előbb ér haza, mint én, gyorsan felporszívózik kéziporszívóval, és rendberakja a szanaszét heverő dolgokat (szobacicáink vannak, akik rendetlenkednek napközben:), kb. 15 perc
Ezután általában pihen, amíg én haza nem érek, de sokszor elmegy tankolni vagy vesz friss pékárút vagy hasonlók.
Mikor hazaérek egyedül vagy közösen főzünk vacsorát, eszünk (néha ő pihen, én főzök, néha közösen, néha ő főz, én pihenek).
Ezután mindenki elvan 1-2 órát a saját hobbijával vagy érdeklődési körével általában, az este hátralévő részét (2-4 óra, attól függően mennyit vagyunk ébren) pedig együtt töltjük, filmezünk, habfürdőzünk, megmasszírozzuk egymást, stb.:)
Reggel 6-kor indul, este éjfél-1 körül ér haza. Csak fürdik és beesik az ágyba. A munkahelye 1,5 órányira van, vezető pozícióban dolgozik, szombaton is. Egy napos a hétvégénk, akkor megyünk együtt csavarogni egy kicsit és kikapcsolódni.
Ha valami van, telefonon szoktuk megbeszélni, a gyerekekkel is telefonon beszél - mint egy hétvégi apuka :/ A hűtőben szokott nekik meglepit hagyni, egy csoki, dobozos üdítő, ilyesmi.
Nem jó, de ez van, ezt kell szeretni.
27 évesek vagyunk. Bp-iek, közös albiban vagyunk. Ő 6-ra ér haza, én 4-re. Mindketten kötetlen munkaidőben vagyunk gazdasági cégnél, több diplomásként, középvezető pozícióban.
Hazaérek, kicsit rendezkedem, pl. elmosogatok, esetleg pakolok be egy adag ruhát a gépbe, vagy valami. Hazaér utánam ő is, hoz haza kaját (én utálok vásárolni:D), főzünk, vagy pedig hideget eszünk. Vagy rendelünk kaját. Aztán filmezünk, lógunk, elmegyünk kosarazni, futni, moziba, vagy ilyesmi.
11 körül összebújunk, majd külön megfürdünk, aztán éjfél körül alszunk.
Nem lesznek gyerekeink még vagy 8 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!