Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha valaki feltesz itt egy kérdést és azt írja, hogy a "párom" akkor rögtön mindenki azt írja, hogy "mond meg a férjednek stb". Akkor mi van, ha azért írja, hogy a párja mert csak az élettársa?
"Tegyük fel, hogy a "szülő-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba.""
Akkor miért nem ott (a szülő-gyermek kategóriában) kérdezed ezt meg? Itt a házasség témakörben teljesen logikus, hogy házastársnak gondolják a párnak nevezett embert.
"Tegyük fel, hogy a "szülő-gyermek" kategóriába ír valaki egy olyan kérdést ki, hogy "A párom nem engedi el a gyereket a buliba.""
Ha én a SZÜLŐK - gyermek kategóriában a PÁROM kifejezést látom egy ilyen jellegű kérdésnél, akkor automata úgy gondolom, hogy a férje nem engedi el ...
Nem értem ez miért zavar téged?
Én is tettem már ki ide kérdést, és kaptam olyan választ, hogy a férjed, holott nem, de együtt élünk, és tervben van a z esküvő valamikorra. Sőt még a postás és a fűtés szerelő is azt mondta, a férje ez meg az, de nem javítottuk ki ezt sosem senkinek. Egy lakásban élünk, egy pár vagyunk, ez sokak szemében automatikusan férj-feleség kapcsolat, és terveink szerint az is lesz lassan, szóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!