Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Horkol, nagyot hall, időnként káromkodik, zabálási rohamai vannak, és utána nyavajog, hogy nagy a bele.
De inkább a jó tulajdonságokról kellene beszélni.:)
2/11 anonim válasza:
1-es szinte mintha az én férjemről írtál volna, csak ő nem horkol, de a többi mind igaz rá is :D igazából ezek sem rossz tulajdonságok, de az elég idegesítő, amikor összezabál mindent és utána sajnálni kell, hogy milyen rosszul van és mekkora a hasa :)
3/11 anonim válasza:
Böfög, fingik, teletömi a száját evés közben, játszik.
4/11 anonim válasza:
Emésztése szerintem mindannyiunk férjeinek van, az ezzel kapcsolatos biológiai folyamatokat felesleges leírni. :D
Sértődékeny, ráadásul olyan dolgok miatt, ami nem is sértésnek volt szánva, szétszórt, feledékeny, gyakran változtatja az álláspontját bizonyos dolgokban.
6/11 anonim válasza:
Szerintem az első négy válaszoló férjeinek az volt a legrosszabb tulajdonsága,
hogy válogatás nélkül házasodtak!!
8/11 anonim válasza:
6-os, mi legalább a kérdésre válaszoltunk, veled ellentétben.:)
9/11 anonim válasza:
Sok van...mint, mindenkinek... De ami a legjobban zavar, az a negatív, vitatkozós megnyilvánulásai. Nem alapból ilyen...de néha elszalad vele a ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!