Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan telik a férjednek egy napja onnantól hogy hazaér a munkából?
Szerintem itt a férjeddel van a baj... én dolgoztam korábban 2 műszakban... mikor 2-kor végzetem, aludtam fél-másfél órát miután hazaértem, aztán fitt voltam, és utána 10-11-ig ébren tudtam maradni problémamentesen.
Ha ennyire fáradékony, csináltathatnátok egy vérképet, könnyen meglehet, hogy vitaminhiánya van pl.
Ha 6-7 óra éjjeli + 1-2 óra nappali alvás nem elég neki, ott gondok vannak.
2 műszakban dolgozik. 90%-ban szellemei tevékenységet folytat. Amikor délutános, akkor reggel elmegy a boltba, bevásárol, kicsit netezik...én közben megfőzök...10-11 felé eszünk, összebújunk, megnézünk valami filmet...aztán elmegy melózni.
Amikor délelőttös, hazafelé bevásárol...aztán egy kávé mellet pár mondatban vázolja éppen mi történt az nap a melóhelyén...majd leül a gép elé..este közösen elkészítjük a vacsit, majd film...lábmasszázs (10 éve minden este megkapom... ;) és alvás. Kb ennyi. Gyerek nincs.
Reggel 5kor kel, fél 6 körül elindul munkába. 8kor kezd. Beosztástól függően este 6-ig vagy 8ig dolgozik. 8ig többször.
Ha 8ig van, akkor fél 10-re hazaér, én Háromnegyed hatra érek haza, szóval van időm főzni, mert azt én szeretem csinálni:) mire hazaér bekapcsolom neki a laptopját. (az enyém addigra már rég be van kapcsolva)
Átöltözik otthonkába (leveszi a munkaruháját és pucéron van itthon:) képregényt olvas, vagy animét néz evéshez. Közben beszélgetünk, elmeséljük a napunkat. Evés, és anime nézés után együtt zuhanyozunk, közben is beszélgetünk, játszunk egy kicsit.. majd éjfél körül ágyba kerülünk. történik aminek történnie kell:) aztán 1 óra körül alvás.
Gyerek nincs és nem is lesz.
közös illetve baráti programokat hétvégén tudunk csak csinálni. általában 2-3 havonta. A többi időben itthon pihenünk. Havonta 1x pedig az édesanyját látogatjuk meg. Ott él még az ő élettársa, és a férjem húga is.
Vendéglátózunk mindketten, ő főnök én alkalmazott, de nem egy helyen!
Délután 1-2 között kelünk, reggelizünk, megbeszéljük hogy kinél mi volt előző este, utána edző terem (külön helyre járunk). Délután 4-5 felé ő már indul, van amikor együtt ebédelünk, attól függ hogy jön ki időbe. Bevásárol, ha kell valami bent és hajnal 4-ig meg se áll... Én csak 7-re megyek, így én csinálom a házi munkát, főzés (imádom, engem spec kikapcsol). Olyan hajnali 4-5 körül érünk haza mindketten, akkor már csak közös fogmosás van és be is esünk az ágyba. Heti 1 szabadnap can fixen, akkor viszont itthon sem vagyunk, valamerre kirándulunk vagy bármi csak messze, ketten telefonok nélkül.
Sokat nem találkozunk, de minden pillanat minőségi idő amit együtt töltünk! Gyerek nincs és nem is lesz!
Vallalkozo akkor kezd mikor akar igy elviszi a kicsit suliba es reggelizik majd elegy.
En 24/48 orakat ugyelek de szerencsere otthon igy ugyelet kozben otthon vegzem az admit es a haztartast is.Estenkent heti 2x rendelek egesz este.
Heti egy este egy egesz nap kozos munka es gyerekek nelkul.
A ferjem du 18 korul vegez de ez naponta valtozik amig en rendelek o foz olvasgat gyerekeket rendezgeti.
Ejfel korul fekszunk es ha szerencsenk van egesz ejjel alszunk.
Ha nem en csondben kiszokok az agybol majd reggel visszabujok.
Szex sokszor napkozben van a deli pihi alatt amikor egy gyerek sincs otthon es a ferjem du doogozik vagy szabad.
az én férjem nagyon változó, hogy meddig dolgozik, van hogy reggel 5től délig, de olyan is, hogy este 7ig... ban hogy csak 8ra megy, de este 8ig... nagyon változó.
Hazafelé, ha én valamit elfelejtettem megvenni beugrik a boltba, de általában max kenyeret vesz vagy üdítőt. Hazaér, szusszan egyet, elmegy edzeni, ha onnan mehgjön fürdik, vacsizunk, segít megfőzni másnapra, ha pl. húst kell szeletelni, mert azt én nem szeretek. Segít krumplit pucolni, ha kérem, de ritkán kérem. Számítógépezni szokott, én tv-zek, aztán alvás. Viszont hétvégén sok közös program van, hétközben sajnos keveset tudunk együtt lenni
Hazaér olyan hat-fél hét körül.
Ha fáradt, akkor lefekszik aludni, ha nem, akkor gépezik valamennyit, aztán vacsi (vagy közösen, vagy csak ő), majd leülünk flmet - most vb-t - nézni, aztán fél 11-11 felé megy aludni, én egy órával tovább fenn szoktam maradni általában.
Reggel 7 körül kelünk - de sokszor korábban, mert akkor nagyobb az étvágyunk ;) -, aztán kajcsi-fürcsi és go meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!