Ha a szerelem nem születik meg első látásra, akkor onnantól mindegy?
Mit tapasztaltok? Az olyan szerelem, ami nem első pillanatra születik, az a későbbiekben nem teljesedhet be? Még ha igen, akkor sem tart a végtelenségig?
Nekem 3 ilyen, nem elsőre, hanem kb. fél év után beérett szerelmem volt, igen, nagyok voltak (évekig), dehát véget értek.
És néha, nagyon ritkán, tapasztalok olyat, hogy csak meglátok valakit és már annyi elég, hogy tudjam, ő kell. Ezek a szerelmek tartanának 100 évig, a többi mindenképp végetér?
szerintem hülyeség ez a szerelem első látásra mert annyi tulajdonsága van egy embernek amivel össze kell szoknod,. együtt kell élned, kiderül tudod-e szeretni így , stb stb
nem tudom hány éves vagy, de én életemben először vagyok most igazán szerelmes, azért amilyen ő és bármit megtennék érte... előtte 2 évig eszembe se jutott, mint pasi, csak haverok, barátok voltunk, alig láttuk egymást, most meg már közös jövőt tervezünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!