Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan magyarázzam el ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan magyarázzam el ezt a férjemnek?

Figyelt kérdés

5 hónapos lesz a kislányunk. Karácsonykor mindenki nálunk volt, mert nem akartunk vele sokat utazni. A családi ebéd után anyósom játszott vele, amíg én beszélgettem a többiekkel. Egyszer feltűnt, hogy anyósom eltűnt a gyerekkel. Kint találtam meg a konyhában, és épp egy sárgarépát toszkolt bele a gyerek szájába. Nagyon mérges lettem, mert a kislányom még semmit sem kapott anyatejen kívül, most pedig egészben nyomta bele a szájába a levesből kivett répát.

Elvettem tőle a gyereket, és mondtam neki, hogy többet ezt meg ne próbálja. Kicsit besértődött, mert nem sokkal később haza is ment.

Hetente egyszer járok tornázni. Az eset óta csak akkor ér rá látogatóba jönni, amikor nem vagyok otthon.

Nem vagyok rá mérges, nem kiabáltam, nem beszéltem vele csúnyán, azon kívül, hogy kijelentettem, a gyerek még nem kaphat mást, csak anyatejet.

Férjem szerint fél tőlem, ezért nem akar akkor jönni, amikor én otthon vagyok. Engem viszont nagyon zavar, hogy nem vagyok ott, amikor jön. Bevallom, félek, hogy újból ilyesmit fog csinálni, amikor nem vagyok ott.

2015. jan. 23. 12:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
72%
Igen 28-as. A 4 hónapos gyerek követte mamát a konyhába feltűnés nélkül.
2015. jan. 23. 14:21
 32/35 anonim ***** válasza:
60%

Esküszöm szakadok! :DDD

Négy hónapos gyerek követi a mamát a konyhába,na persze.... :DDD

kérdező,szerintem egyszer fordulj vissza a tornáról és amikor ott van,beszéljétek meg normálisan a dolgot!

egyébként megértelek teljesen,velem is megesett hasonló,de mi megtudtuk beszélni és azóta sincs problémánk egymással!

2015. jan. 23. 15:20
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

28: "A legvalószínűbb az, hogy anyós kiment a konyhába pakolászni/nassolni, a gyerek követte, és ő is meg akarta kóstolni a répát. "

Ezen én is szakadtam a röhögéstől. A 4 hónapos gyerek a nagyi után osont és kicsavarta a kezéből a répát!! :-DDDD

Amúgy én is nagyon mérges lennék.

Nem tartom ördögtől valónak a 4 hónapos kor utáni hozzátáplálást (bár az enyémek 6 hónapig csak anyatejet kaptak mert volt bőven), de ennek megvan a menete. Először egyfélét, délelőtt, hogy ha megfájdulna a pocakja vagy allergiás lenne, de ami a legfontosabb, ez a szülők döntése és irányítása alatt történik. Én azért akadnék ki, mert később rossz példát mutat a gyereknek azzal, hogy a szülő döntését felül lehet írni.

2015. jan. 24. 02:50
 34/35 Bence_ ***** válasza:
70%

28-as válaszolónak vagy nincs gyereke vagy valami mutáns.

Ezért nem érti, hogy miért rossz ha más kezde macerálni az ember gyerekét.

Nagyi gondolom már nem emlékszik, hogy ő mikor adott répát a gyereknek. Jól meg akarta mutatni, hogy remek nagyi. Ez most rosszul sült el.

2015. jan. 24. 07:39
 35/35 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk az, hogy kaphat már répát az szerintem nem azt jeletni, hogy a húslevesből kipecázottat. Én pl. jó sósan, borsosan főzöm, megy bele gomba is meg hagyma is. Aki szerint nem a világ vége, az mit szólna ha az ő anyatejesébe kísérelnék meg darabosan egy ilyen jó kis fűszeres répát belenyomni, "de hát már kaphatná!" alapon?
2015. jan. 26. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!