Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ertetessem meg a ferjemnek hogy depresszioban
szenvedek?
Figyelt kérdés
Mondtam mar neki hogy depresszios vagyok, nem erdekel semmi az eletben , nem tudok senkivel normalisan beszelni ot is sokszor megbantom. Ideges vagyok mindentol ugy erzem magam hogy senki nem szeret. Pedig minden nap elmondja hogy szeret, de az en fejemben nem tom most mi jatszik le hogy nem birok senkiben sem hinni se beszelni normalisan. Egyszeruen mindenkit megbantok a kornyezetemben pedig nem voltam ilyen!!!
Mitol lehet ez ? Atmenetileg lesz igy vagy hosszu tavon? Segitsetek, mit csinaljak magammal??
Pszichológus! Kell valaki akinek kiöntheted a szíved! Ez nem ciki, nem vagy őrült! A depresszió, aminek szerintem a kapujában állsz, komoly állapot, amit kezelni kell!
2015. jan. 9. 08:51
2/15 anonim válasza:
Menj el orvoshoz. Kezeltesd magad. A semmitől nem fognak megoldódni a problémák.
2015. jan. 9. 08:58
3/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom en el is mennek mert jartam regen is es sokat segitett. De a ferjem nem erti meg hogyu nekem arra lenne szuksegem. Igy amit elkezdtem egy fuzetbe irom le a bajaim de az nem ugyanolyan tanacsot nem tud adni.
2015. jan. 9. 09:02
4/15 anonim válasza:
Nem értem mi tart vissza? Nem a férjednek kell orvoshoz mennie, hanem neked. Elmész és kész. Mi olyan bonyolult ezen?
2015. jan. 9. 09:06
5/15 anonim válasza:
attól még hogy a férjed nem ért meg ,elmehetsz segítséget kérni.felnőtt ember vagy és ő is az,ha nem érti meg nem kell foglalkozni vele.Én speciel sosem adom ki a belső fájdalmaimat csak ha már nagyon muszáj mert az állandó siránkozás(ha megalapozott is)elrontja a kapcsolatot, vagyis a másik már nem tud különbséget tenni igazi és mű probléma között ami félreértéshez vezet.Menj pszichológushoz otthon meg igyekezz sokat mosolyogni és tízig számolni.
2015. jan. 9. 09:07
6/15 anonim válasza:
De mi a baja a férjednek? Miért nem akarja, hogy orvoshoz menj? Neki is jobb lenne, ha megnyugodnál és rendben lennél.
Beszélj vele, hogy nekem az orvos tudna segíteni, ezért szükséged van rá. Hiszen attól lennél jobban.
2015. jan. 9. 09:36
7/15 anonim válasza:
" otthon meg igyekezz sokat mosolyogni és tízig számolni."
Mert az csak ugy megy....
2015. jan. 9. 09:45
8/15 anonim válasza:
megy,mert épp meghalt valakim egész nap csak bőgnék,de érzem egy nem egy napos probléma lesz ezért mosolygok és ha végre egyedül vagyok kibőgöm magam...Nem rakhatjuk rá a másikra a fájdalmunkat hosszú távon,úgyse tud segíteni a "sajnálom" szócskán kívül,másrészt nem akarom a másik kedvét elrontani több hónapon keresztül,ez nem fair a másikkal szemben
2015. jan. 9. 09:56
9/15 anonim válasza:
8: A fájdalom, a bánat, a rosszkedv, a gyász nem egyenlő azzal, amikor valakinek orvosi értelemben van problémája. Ha a kérdező valóban depressziós és orvosi segítségre van szüksége, akkor nem így megy, ahogy te írod. Hiszen pont azért van szüksége segítségre, mert egyedül nem tudja megoldani, nem annyi az egész, hogy úgy csinálok, mintha jó kedvem lenne. Ez egy betegség.
2015. jan. 9. 09:59
10/15 anonim válasza:
nem azt mondtam egyedül vágjon bele, hanem orvosi kezelés alatt otthon próbáljon normális lenni.Anyám depis volt és apám tojt rá nekünk mégis tudott mindig mosolyogni,mert magyarázd meg 2 kisgyereknek anya depis bocs de épp utálom a világot nem foglalkozom veletek.Igen ez egy nehéz folyamat(én is voltam depis)de volt akit ebbe beavattam(de olyan személyt akivel nem voltam együtt nap mint nap így nem szívtam le az energiáit) otthon meg igyekeztem jó kedvű lenni és sarkalltam magam arra hogy ha mindenre azt mondom oké menjünk és szép a világ akkor tényleg az lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!