Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan ertetessem meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ertetessem meg a ferjemnek hogy depresszioban szenvedek?

Figyelt kérdés

Mondtam mar neki hogy depresszios vagyok, nem erdekel semmi az eletben , nem tudok senkivel normalisan beszelni ot is sokszor megbantom. Ideges vagyok mindentol ugy erzem magam hogy senki nem szeret. Pedig minden nap elmondja hogy szeret, de az en fejemben nem tom most mi jatszik le hogy nem birok senkiben sem hinni se beszelni normalisan. Egyszeruen mindenkit megbantok a kornyezetemben pedig nem voltam ilyen!!!

Mitol lehet ez ? Atmenetileg lesz igy vagy hosszu tavon? Segitsetek, mit csinaljak magammal??

2015. jan. 9. 08:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz. Ez nem úgy működik, hogy a férjed akarja vagy sem. Ha cukorbeteg lennél, vagy szívbeteg, vagy magas lenne a vérnyomásod, akkor sem mennél orvoshoz, ha a férjed nem akarná?
2015. jan. 9. 10:34
 12/15 A kérdező kommentje:

O kulfoldi es most is kulfoldon lakunk es szegyelne ha megtudna valaki a csaladjabol hogy en pszihologushoz jarnek. De szerintem januar vegen felmegyek Magyarorszagra akkor biszti keresek egy orvost!!

Mert mar nem birom igy!!

Koszi a kommenteket!

2015. jan. 9. 12:40
 13/15 anonim ***** válasza:
hát engem marhára nem érdekelne ,hogy ő szégyelli,majd ha csapok egy kis depressziós hisztit esetleg idegösszeomlást akkor jobb lesz? nem kell a családdal max ezt megosztani aztán ennyi,férjed gyerekes mert fontosabb neki más emberek véleménye,te pedig azért mert hallgattál eddig rá és nem mentél csak mert nem engedte...
2015. jan. 9. 13:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Ami segíthet: orbáncfű tea, citromfű tea. Vannak a youtubon relaxációs videók, az is segít. Ha beírod, hogy agykontroll relaxáció, kiad egy csomót, hallgasd őket, és relaxálj naponta 2-3-szor.
2015. jan. 10. 07:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Ok majd megprobalom!
2015. jan. 10. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!