Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ertetessem meg a ferjemnek hogy depresszioban szenvedek?
Mondtam mar neki hogy depresszios vagyok, nem erdekel semmi az eletben , nem tudok senkivel normalisan beszelni ot is sokszor megbantom. Ideges vagyok mindentol ugy erzem magam hogy senki nem szeret. Pedig minden nap elmondja hogy szeret, de az en fejemben nem tom most mi jatszik le hogy nem birok senkiben sem hinni se beszelni normalisan. Egyszeruen mindenkit megbantok a kornyezetemben pedig nem voltam ilyen!!!
Mitol lehet ez ? Atmenetileg lesz igy vagy hosszu tavon? Segitsetek, mit csinaljak magammal??
O kulfoldi es most is kulfoldon lakunk es szegyelne ha megtudna valaki a csaladjabol hogy en pszihologushoz jarnek. De szerintem januar vegen felmegyek Magyarorszagra akkor biszti keresek egy orvost!!
Mert mar nem birom igy!!
Koszi a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!