Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem ezt a furcsa dolgot?
Van egy fiú, aki feleségül venne. Bele is mennék, mert ez legalább egy biztos pont lenne a jövőben, valamint nagyon erkölcsös, rendes, és még sose volt nővel, ilyet meg azért ritkán találni. Csak az a gond, hogy ő gyereket is akarna majd, én pedig nemhogy gyereket, de szexuális kapcsolatot sem akarok, se vele, sem mással. Tudom, milyen a szex, de nem tetszik, mindig úgy éreztem, hozzám túl állatias dolog, és nem méltó hozzám (bocs a kifejezésért, és elnézést a szexkedvelőktől). Sose tudtam felengedni, és folyton azt éreztem, hogy bűnt követek el a saját testem ellen, mivel nekem nem feladatom a szex az életben, és mindig megalázónak és megszégyenítőnek éreztem. Hát, remélem, értitek valamennyire.
Ez a fiú azt hiszi, én is szűz vagyok. Nem tudom neki hogyan elmondani, hogy a házasság jöhet, de én teljesen más alapon képzelem el. Nem tudom, hogy elfogadná-e. De ha ő nem, akkor senki sem. Akkor jobb, ha inkább egyedülálló maradok mindig?
Vannak aszexuális férfiak, velük élhetnél normális életet is. Ne tedd tönkre a párodét önzőséged miatt.
Mondd el neki ezt amit nekünk leírtál, s kérdezd meg, hogy elfogadja-e azt, hogy egy életen át szex nélkül fogtok élni és nem lesz gyereke.
"a szex rövid idejű boldogságot ad, nekem nem rövid időre kell :)"
Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.
Nemhogy örülnél annak a kevés jó dolognak az életben, maradéktalanul, örökké boldog sose leszel, a boldogság, akármilyen elcsépelt szöveg is, az élet apró örömeiben rejlik.
Az hót mindegy, hogy te nem akarsz nemi életet élni, de egyrészt ne nézd le azokat akik normálisan állnak ehhez a kérdéshez, másrészt ne kényszeríts senkit bele egy ilyen életbe. Önző vagy.
Ja és a szexben nincs semmi megalázó, de ezek szerint te lenézed azokat akik szexelnek, és ezért ez a stílus. Kedvesen mosolygó, mindent jobban tudó, bicskanyitogató, okoskodó.
Ne menj hozza a fiuhoz. Felesleges, nem mukodne.
Viszont nem ertem, hogy a tobbi valaszado min van ugy kiadva. Istenem, nem szeret szexelni...van ilyen.
Nőként mondom ezt neked, hogy én arra gyanakszok hogy Téged nem pakoltak meg még úgy rendesen?! Nem az ilyen szöszölésre, meg dörgölőzésre gondolok, amit mostanában szexnek mernek hívni. Vagy pedig túl hamar kezdted és most 21 évesen unod az életet a csávókat? Magyarán kiégtél?
Ezt neked kell eldönteni, mit szeretnél a jövőben. De ha adhatok tanácsot akkor most legalább egy 1 évig ne szexelj, ne randizz stb. Tanulj, olvass, utazz.... Menj el szexuálpszichológushoz, és mesélj el neki mindent. Mi neked itt nem tudunk segíteni, de ha hagysz szünetet, meg megbeszéled ezt egy szakértővel, tuti helyre áll a dolog.
A kérdező kommentje:
Ejha, látom, ti csak az ilyen dolgoknak tudtok élni. :D Csak hát nemcsak szexből áll a világ, és ezt én is most értem csak világosan.
Nem, kérdező, nem látod világosan. Nem a szex mellett agitálok, hanem a szerelem mellett. A szerelem az egyetlen dolog az életben, amiért IGAZÁN érdemes élni. Ez hajtja előre a világot, ettől lehet egekbe szárnyalni, és megismerni a pokol kénköves bugyrait. A szerelemnek viszont szerves része a szexualitás, az intimitás. Anélkül csak egy torzót birtokolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!