Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem ezt a furcsa dolgot?
Van egy fiú, aki feleségül venne. Bele is mennék, mert ez legalább egy biztos pont lenne a jövőben, valamint nagyon erkölcsös, rendes, és még sose volt nővel, ilyet meg azért ritkán találni. Csak az a gond, hogy ő gyereket is akarna majd, én pedig nemhogy gyereket, de szexuális kapcsolatot sem akarok, se vele, sem mással. Tudom, milyen a szex, de nem tetszik, mindig úgy éreztem, hozzám túl állatias dolog, és nem méltó hozzám (bocs a kifejezésért, és elnézést a szexkedvelőktől). Sose tudtam felengedni, és folyton azt éreztem, hogy bűnt követek el a saját testem ellen, mivel nekem nem feladatom a szex az életben, és mindig megalázónak és megszégyenítőnek éreztem. Hát, remélem, értitek valamennyire.
Ez a fiú azt hiszi, én is szűz vagyok. Nem tudom neki hogyan elmondani, hogy a házasság jöhet, de én teljesen más alapon képzelem el. Nem tudom, hogy elfogadná-e. De ha ő nem, akkor senki sem. Akkor jobb, ha inkább egyedülálló maradok mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!