Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem egy furcsa fiúval, hogy nekem bejön?
Nemrég a házunkba költözött (négy emelettel feljebb) egy elég furcsa srác, aki állítólag meleg. Nekem nagyon tetszik, és én is meleg fiú vagyok, de nem tudom, mit mondjak neki első alkalommal, ismerkedéskor?
Olyan jó lenne összefutni vele a lépcsőházban!
A négy emelettel feljebb az nagyon fontos:"D
Szerintem ne eröltesd hogy összefuss vele. Ha nem erőlteted hidd el a legváratlanabb és egyben a legjobb pillanatban futhatsz vele össze.Egyszerűen csak szólítsd meg.VAgy kérj segítséget,kopogj be hozzá,jelöld be iwiw-en.NE támadd le mert az akkora szívás ha mégse meleg,vagy az de nem jösz be neki.
Első körben szerintem amolyan "szomszédi alapon" próbálj meg összebarátkozni vele, valószínűleg nem kell sokat várni rá, hogy véletlenül összefussatok.
Így legalább meg is ismerhetnéd, eldönthetnéd, hogy komolyan tetszik-e, és még azt is ki tudnád deríteni, hogy tényleg meleg-e (elvégre azt írod, állítólag az - mi van, ha csak pletyka? Akkor nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz..)
Sok sikert! :)
Mond ezt neki ismered ezt a játékot?
Bassz*******Se****be baz****eg ge***i buz****kkkk kur***** any****at te fa*****ó ge***i
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!