Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy közöljem ezt a furcsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem ezt a furcsa dolgot?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki feleségül venne. Bele is mennék, mert ez legalább egy biztos pont lenne a jövőben, valamint nagyon erkölcsös, rendes, és még sose volt nővel, ilyet meg azért ritkán találni. Csak az a gond, hogy ő gyereket is akarna majd, én pedig nemhogy gyereket, de szexuális kapcsolatot sem akarok, se vele, sem mással. Tudom, milyen a szex, de nem tetszik, mindig úgy éreztem, hozzám túl állatias dolog, és nem méltó hozzám (bocs a kifejezésért, és elnézést a szexkedvelőktől). Sose tudtam felengedni, és folyton azt éreztem, hogy bűnt követek el a saját testem ellen, mivel nekem nem feladatom a szex az életben, és mindig megalázónak és megszégyenítőnek éreztem. Hát, remélem, értitek valamennyire.

Ez a fiú azt hiszi, én is szűz vagyok. Nem tudom neki hogyan elmondani, hogy a házasság jöhet, de én teljesen más alapon képzelem el. Nem tudom, hogy elfogadná-e. De ha ő nem, akkor senki sem. Akkor jobb, ha inkább egyedülálló maradok mindig?

2015. jan. 21. 21:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%
Egyre gyatrábbak a kamu kérdések.
2015. jan. 21. 21:33
 12/34 anonim ***** válasza:
95%
Elég furcsa családból származhatsz
2015. jan. 21. 21:35
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess el ezekről egy pappal, gondolom keményvonalas vallásosnak neveltek (ezt nem bántásból mondom, tudom milyen). Utána fel fogsz engedni. De így ne házasodj, csak azért, mert az a szokás.
2015. jan. 21. 21:38
 14/34 anonim ***** válasza:
73%
Ez a te életed, kérdező, úgy bszod el, ahogy neked tetszik. De máséba nincs jogod belerondítani. Hagyd el a srácot, és ne is álmodj róla, hogy valaki is elfogad ilyennek, mint most vagy.
2015. jan. 21. 21:41
 15/34 A kérdező kommentje:
nem, nem neveltek vallásosan se :) köszi minden kedves és megértő válaszolónak
2015. jan. 21. 21:41
 16/34 A kérdező kommentje:
Ejha, látom, ti csak az ilyen dolgoknak tudtok élni. :D Csak hát nemcsak szexből áll a világ, és ezt én is most értem csak világosan.
2015. jan. 21. 21:43
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Kell hogy legyen valamiféle társkereső oldal nektek is, ha más nem akkor egy sima társkeresőre felrakod magad és beleírod hogy aszexuális vagy. Az a srác gyereket szeretne és bizonyára vannak szexuális igényei is, egyszerűen nem illetek össze. Nehéz döntés, de szerintem el kellene hagynod. Nem magadért, hanem érte.
2015. jan. 21. 21:45
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem tényleg nem csak abból áll a világ, viszont a többség számára örömforrás, mások számára közömbös, ha te viszont alapból negatívan állsz hozzá, az inkább lelki probléma. Tegyél meg magadért annyit, hogy beszélsz a dologról szakemberrel. 21 éves vagy, még nem késtől le semmiről. A sráchoz viszont ne menj hozzá, ő egyértelműen klasszikus családot szeretne, házastársi viszonnyal, gyerekekkel, még ha esetleg a szerelemhez nem is ragaszkodik.
2015. jan. 21. 21:48
 19/34 anonim ***** válasza:
65%
És gyereket úgysem szeretnél, ha örökbe fogadsz, vagy esetleg mesterséges megtermékenyítéssel? Én személy szerint ha szeretek valakit akkor akár még azt is el tudnám fogadni, hogy nincs sex az életünkben, de a gyermek iránti vágy sokkal nagyobb a szexuális vágynál...
2015. jan. 21. 21:55
 20/34 anonim ***** válasza:
59%
Pedig a szex talán a legjobb dolog az életben.
2015. jan. 21. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!