Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a pont, amikor már tényleg menthetetlen egy házasság?
Figyelt kérdés
Az ember a gyerekek miatt menti egy darabig, de szerintetek hol van az a pont, amikor már nem érdemes együtt maradni? A gyerekekre tekintettel meddig lehet "várni"? Teljesen tanácstalan vagyok :-(2015. jan. 17. 11:28
1/3 anonim válasza:
Írd le milyen helyzetben vagytok, mert ez változó!
Tehát hogy mióta együtt, mennyi idősek a gyerekek, hány évesek vagytok, mik a problémáitok, mit próbáltok tenni ellene és mióta megy ez így.
2/3 anonim válasza:
Szerintem addig menthető egy házasság, amíg mind a ketten akarják. Ha az egyik már nem, akkor csak vergődés az egész.
3/3 anonim válasza:
Pont ugyanazt akartam irni amit a 2. Csak akkor erdemes kuzdeni, ha mind a ket fel felismeri hogy mi a problema, ebben mekkora az o felelossege, es hogy mit kell tenniuk kozosen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!