Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tudod mit NEM szeret benned a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudod mit NEM szeret benned a házas/élettársad?

Figyelt kérdés
Van tudomásod olyan külső és/vagy belső tulajdonságodról, amit a párod nem szeret benned? Nem volt rossz, mikor ezt megtudtad? Hogy derült ki?
2015. jan. 14. 19:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Azt, hogy folyton aggódom. Ha nincs semmi nagy dolog, akkor valami piszlicsáré dologba is bele tudom magam lovalni, és ezt már nem nagyon bírja idegekkel. Amit persze megértek, mert néha már én is szívesen kiszállnék a fejemből. Változtatni igyekszem, de nem megy, úgyhogy sokszor inkább már nem is mondom neki, éppen min kattogok.

Külsőre nincs olyan. Tudom, hogy nem vagyok az ideálja, de úgy szeret, ahogy vagyok.

2015. jan. 14. 23:31
 22/24 anonim ***** válasza:
11 éve vagyunk együtt...de SOHA sem a külsőmre (pedig molett vagyok...mindig is az voltam, így ismert meg) és SOHA a belső tulajdonságaimra sem mondott sem nekem, sem a hátam mögött semmi rosszat magától. Volt, hogy megkérdeztem tőle, hogy mit nem szeret bennem...azt mondta, hogy a hirtelen haragomat..de ennyi. Ezt is csak akkor, amikor kérdeztem. Magától soha. És nem volt rossz, hisz én voltam rá kíváncsi...pont azért, hogy változtathassak rajta. :)
2015. jan. 15. 10:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Azt, hogy hirtelenharagú vagyok, és azt, hogy amikor elpattan nálam a húr, nem válogatom meg a szavaimat, elég csúnyán beszélek vele ilyenkor. Mostanra elég jól kontrollálom magam.:)

A külsőmre soha egy rossz szava sem volt, ha kérdeztem is, soha nem mondott semmit. Pl. a melleim felemásak, az egyiken nagyobb a mellbimbó. Volt már, hogy pucér voltam, mondtam neki, hogy milyen gázul néznek ki, erre rám szólt, hogy ne mondjak ilyet, mert ő imádja őket. Azt szeretem benne, hogy mindig tudja, mit kell mondani.:D

2015. jan. 15. 10:19
 24/24 anonim ***** válasza:

Állandóan kritizálom és nekem semmi sem jó, ja és nagyon hasonlítok (belsőleg) Apára :(

Meg elég nagy a szám...sajnos.

De ezt magamtól is tudom, nem kell mondani...

De szerintem és többet nézek el neki, mint külsőleg mint belsőleg!

2015. jan. 15. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!