Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tudod mit NEM szeret benned a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudod mit NEM szeret benned a házas/élettársad?

Figyelt kérdés
Van tudomásod olyan külső és/vagy belső tulajdonságodról, amit a párod nem szeret benned? Nem volt rossz, mikor ezt megtudtad? Hogy derült ki?
2015. jan. 14. 19:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%
hogyne tudnám! rendszeresen hozzám vágja
2015. jan. 14. 19:28
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Tudom, de mégsem tudok rajtuk változtatni. Sőt néha mintha még rá is tennék egy lapáttal, pedig nem akarom, hogy ne szeressen, de mintha mégis arra játszanék időnként :(
2015. jan. 14. 19:34
 3/24 anonim ***** válasza:
87%
Én állandóan faggatom erről, de hősiesen tartja magát és hallgat. :D
2015. jan. 14. 19:34
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
persze, hogy tudom, de ezeket mind magamról is tudom. túlérzékeny vagyok, az ingerküszöböm bármilyen téren a béka segge alatt van. ebből adódnak konfliktudok.
2015. jan. 14. 19:35
 5/24 anonim ***** válasza:
90%
Tudom, de igaza is van, tényleg túl hisztis vagyok. Nem rossz, mert tudom magamról, hogy az vagyok.
2015. jan. 14. 19:37
 6/24 anonim ***** válasza:
62%

Pl hogy 5 év együtt élés után is nagyon csendes, visszahúzódó vagyok a családja körében, meg úgy az életben általában (persze ez engem is zavar h ilyen vagyok)

Meg hogy kevesebb az igényem a szexre mint neki.

Hogy sokszor jobban leköt az internet a kelleténél és nem figyelek rá.

De lehet van még ezen kívül is

2015. jan. 14. 19:37
 7/24 anonim ***** válasza:
66%
Azt, hogy amikor nem értünk egyet, ő mindig hosszan és logikusan elmagyarázza, miért nincs igazam, és aztán megy a saját feje után. Aztán az esetek 99%-ában kénytelen beismerni, hogy mindezek ellenére mégis nekem volt igazam. :D
2015. jan. 14. 20:00
 8/24 anonim ***** válasza:
36%

Külső van, rákérdeztem, hogy zavarja-e és igen.

Egyébként szerinte kegyetlen vagyok. Rákérdeztem erre is, hogy melyik a legnagyobb jellemhibám :)

De, rossz volt, külsőmmel nem tudok mit kezdeni, a rossz tulajdonságomat meg igyekszem csökkenteni.

2015. jan. 14. 20:02
 9/24 anonim ***** válasza:
37%
Tudom,mert megmondta! Azt mondta túl okos vagyok! :) Szte egy nőnek nem kell okosnak lenni,inkább legyen butácska! Vége is a kapcsolatunknak! :D :D
2015. jan. 14. 20:04
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

Belső: ha vitázunk én észérvekkel alátámasztom a véleményem és képes vagyok a végsőkig kiállni mellette, ha azt tartom helyesnek. Ő ilyenkor mindig úgy érzi, hogy sarokba szorítom, pedig nem, csak ő nem tud elég hatékonyan vitázni. + hiszti (de ezt én is tudom magamról) :D

Külső: nem hajlandó elárulni.

2015. jan. 14. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!