Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudod mit NEM szeret benned a házas/élettársad?
Figyelt kérdés
Van tudomásod olyan külső és/vagy belső tulajdonságodról, amit a párod nem szeret benned? Nem volt rossz, mikor ezt megtudtad? Hogy derült ki?2015. jan. 14. 19:24
11/24 anonim válasza:
Persze hogy tudom, elmondta, ahogy én is neki. Nincsenek titkaink egymás előtt. Akaratos vagyok, ahogy ő is az.:D Nem volt rossz, én is tudom hogy ilyen vagyok, nem ért meglepetés.
12/24 anonim válasza:
Ha a szavába vágok és türelmetlen vagyok. Egyébként imád.Nem volt meglepetés, ezt más sem szereti. Attól függetlenül imád és mindig megmondja, bármi baja van, az őszinteség a lényeg. Meg az, hogy legyen mellé sokkal több olyan jó tulajdonságod ami nélkül nem tud meglenni a párod-na ez a lényeg. Nem egyetlen rossz, hiszen az mindenkinek van, sőt nem is egy. Ha ez az egy zavaró tulajdonság annyira zavaró, hogy ettől a több éves kapcsolat tönkre megy ott több más probléma is van.
13/24 anonim válasza:
9-es túl okos. Az tényleg hiba, ha valaki annak tartja magát. Gondolom nagyon szép is. Csak nem értékeli a világ. Nincs igazság!
14/24 anonim válasza:
Eszmeetlen kitarto szorgalmas szigoru vagyok
Neha felsobbrendunek erzem magam es lenezoen beszelek a hulyekrol.
TUL sporolos vagyok ezt utalja
15/24 anonim válasza:
13 - Nem én mondtam,hanem ő! Én nem állítottam ilyet magamról és azt sem,hogy szép vagyok,ezt már te ragozod....bár ez relatív...ugye?? :)
16/24 anonim válasza:
Igen, mindig dobolok az ujjaimmal, lábammal, ceruzával, szóval mindig "hangoskodom", ez őt zavarja.
17/24 anonim válasza:
Belső: Rendetlen típus vagyok, ez nem tetszik neki annyira, de sok más jó tulajdonságommal ezt szerintem tudom kompenzálni. :)
Külső: Elfogultság nélkül mondom, hogy külsőre én vagyok neki az ideálja, érzem, látom, hogy tetszem neki. Talán a járásomat nem annyira szereti, mert mindig mondja, hogy túl hangosan megyek otthon a lakásban, hangosak a lépteim.... :)
18/24 anonim válasza:
Hogy túl sokat lovagolok lényegtelen dolgokon, és emiatt ideges leszek.
19/24 anonim válasza:
Tudjuk. Szoktuk mondani egymásnak, hogy miből vegyen vissza a másik.
20/24 anonim válasza:
Túldramatizalok es túlgondolok mindent. Ha azt mondja "elfelejtettem megkerdezni hogy nem baj e a barataimnak hogy elhozlak magammal, holnap megkerdezem" en ravagom hogy persze, nem is akarod hogy menjek csak kenyszerbol viszel el! Szegeny meg csak pislog hogy mi van? Hat igen. De neki is vannak hibai, szoval harmoniaban elunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!