Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben gondolkoztok inkább? Együtt sikeresnek lenni egy nővel/férfival, vagy olyan nőt/férfit keresni, aki már korábban nélkülünk is sikeres lett?
Én nem ez alapján keresgélnék, előbb találj valakit, aki hozzád való, aztán majd meglátod, mennyire sikeres. Én eleve csak az intelligens férfiakhoz vonzódom, ők biztos nagyobb eséllyel lesznek sikeres emberek, de nem ezen fog múlni a kapcsolat.
Gondolom, ez az idősebbeknél már kicsit máshogy működik, aki még 40 felé sem lett az élet császára, annak az erre való esélyei is egyenes arányosságban csökkennek a korával.
22N
Dehogy lenne kizáróok. Csak megemlítettem, hogy az intelligencia egyik előnye még az is, hogy jobban érvényesül az ember.
A legfontosabb a stabil alap, hogy megértsétek egymást és harmónia legyen köztetek. A siker teljesen relatív, ha megkérdeznél tíz embert, hogy kinek mit jelent, mindenki mást mondana, ezt egymással kell megbeszélnetek.
(Ha még nem vagytok sikeresek:))
Nálunk az előbbi történt, így alakult. Örülök neki, hogy együtt lettünk sikeresek, támogattuk, és inspiráltuk eközben egymást, és sokat változtunk. Szeretem, hogy a gondolkodásunk együtt, vagy max. pár hónapos eltéréssel formálódik. A sikeresség egy érdekes kérdés.
Ha az anyagi sikerre gondolsz elsősorban, akkor ez elég gyorsan tud változni. Nálunk is voltak időszakok, amikor anyagilag én voltam a sikeresebb, most viszont a férjem az, bár én sem panaszkodhatok. Cserébe viszont én olyan munkát végzek, ami nagyon rugalmas, és amit nagyon szeretek, ő jelenleg kevésbé van oda a munkájáért, viszont kétszer annyit keres, mint én. Akkor mi számít sikernek?
Nyilván, mikor 19 voltam, nem hajtottam el azért, mert 20 éves, és még tanult az egyetemen, ahogy én is:) Viszont a személyisége olyan alapvetően, hogyha most ismerném meg, akkor is biztos vagyok benne, hogy már sikeres lenne anyagilag. Viszont szerintem jó dolog egymást támogatni a siker felé vezető úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!