Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miben gondolkoztok inkább?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben gondolkoztok inkább? Együtt sikeresnek lenni egy nővel/férfival, vagy olyan nőt/férfit keresni, aki már korábban nélkülünk is sikeres lett?

Figyelt kérdés

2015. jan. 14. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nem ez alapján keresgélnék, előbb találj valakit, aki hozzád való, aztán majd meglátod, mennyire sikeres. Én eleve csak az intelligens férfiakhoz vonzódom, ők biztos nagyobb eséllyel lesznek sikeres emberek, de nem ezen fog múlni a kapcsolat.

Gondolom, ez az idősebbeknél már kicsit máshogy működik, aki még 40 felé sem lett az élet császára, annak az erre való esélyei is egyenes arányosságban csökkennek a korával.

22N

2015. jan. 14. 15:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy érted akkor mégis a sikeressége számít nálad, csak adsz időt, hogy ez menet közben derüljön ki, de pl. ha valaki 40 évesen nem lett sikeres akkor az nálad kizáró ok lenne?
2015. jan. 14. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Dehogy lenne kizáróok. Csak megemlítettem, hogy az intelligencia egyik előnye még az is, hogy jobban érvényesül az ember.

A legfontosabb a stabil alap, hogy megértsétek egymást és harmónia legyen köztetek. A siker teljesen relatív, ha megkérdeznél tíz embert, hogy kinek mit jelent, mindenki mást mondana, ezt egymással kell megbeszélnetek.

(Ha még nem vagytok sikeresek:))

2015. jan. 14. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy harmadik opciót választanék: előbb sikeres leszek egyedül, aztán keresek egy sikeres párt.
2015. jan. 14. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nem szempont. Ráadásul az "együtt sikeresnek lenni" csak akkor működik, ha egy szakma, egy cég stb. Különben mindig lehet, hogy valakinek épp jobban megy, jobbak a lehetőségei.
2015. jan. 14. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk az előbbi történt, így alakult. Örülök neki, hogy együtt lettünk sikeresek, támogattuk, és inspiráltuk eközben egymást, és sokat változtunk. Szeretem, hogy a gondolkodásunk együtt, vagy max. pár hónapos eltéréssel formálódik. A sikeresség egy érdekes kérdés.

Ha az anyagi sikerre gondolsz elsősorban, akkor ez elég gyorsan tud változni. Nálunk is voltak időszakok, amikor anyagilag én voltam a sikeresebb, most viszont a férjem az, bár én sem panaszkodhatok. Cserébe viszont én olyan munkát végzek, ami nagyon rugalmas, és amit nagyon szeretek, ő jelenleg kevésbé van oda a munkájáért, viszont kétszer annyit keres, mint én. Akkor mi számít sikernek?

Nyilván, mikor 19 voltam, nem hajtottam el azért, mert 20 éves, és még tanult az egyetemen, ahogy én is:) Viszont a személyisége olyan alapvetően, hogyha most ismerném meg, akkor is biztos vagyok benne, hogy már sikeres lenne anyagilag. Viszont szerintem jó dolog egymást támogatni a siker felé vezető úton.

2015. jan. 14. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként számomra nem az anyagi siker az elsődleges, hanem az élethez való hozzáállás. Egy optimista, az élettől valamit akaró, a tetteiért, és az élete alakulásáért felelősséget vállaló emberrel vagyok együtt szívesen. Ha ez a hozzáállás megvan, akkor ott már nagy gond nem lehet. 6-os voltam.
2015. jan. 14. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
A 2 mindig több mint az 1. Együtt többre mennek ha erősítik egymást2 agy többet ér. Azért persze egyedül se legyen valaki célok nélküli szerencsétlenség, de együtt többre mennek, ha közösek a célok. Akit az életedbe bevonzol általában arra szükséged is van. Mindenki tud egy kapcsolatban általában olyat adni, amire a másiknak szüksége van. Ami meg egyoldalú, az nem fog működni:értsd ha valaki mindig mindenben a másik féltől várja a segítséget.
2015. jan. 14. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!