Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mennyit költenétek csak magatokra a fizetésetekből? Melyikünknek van igaza?
3 gyerkőcünk van én még tgyás-on vagyok. A férjem fizetése netto 200000Ft. Ebből 96000Ft megy a hiteleinek a törlesztőjére, kb 15000Ft a cigarettája, 5000Ft a havi netes játék előfizetése és 10000Ft a költőpénze. Ez utóbbit ő kevesli. Szerinte én túl sokat várok el tőle és sajnálom tőle a megkeresett pénzét. Ez nem így van, de kezdek belefáradni a magyarázkodásba.
Szerintetek ennyi pénzből mennyit kellene hazaadnia?
"Ebből 96000Ft megy a hiteleinek a törlesztőjére"
vagyis nem közös a hitel hanem csak az övé !
no akkor bizony elég sok a költő pénze ...
96e+15e+5e+10e = 126e
havi 70e hozzájárulás egy 5 tagú család költségvetésében kb a fele az összesnek
és valszeg a hölgy összes pénze amit kap az 100% bele megy a közösbe
ha nem akkor tess neked is kivenni ugyan ennyit a kasszából
Köszönöm a válaszokat!
A hitel csak az övé. Van egy háza, pontosabban az állapota alapján már csak telke, ami után fizet és egy hitelben kezese volt a tesójának, aki elfelejtett fizetni.
Én most tgyást kapok, ez 120000Ft körüli, a gyed ennél majd kevesebb lesz (az adókedvezményt csak visszamenőleg kérem). Van még a családi pótlék is és még kapom a középső után fél évig a gyest is.
Ilyen fizetésre nem tudom minek vállaltatok 3 gyereket, de nem firtatom.
Mindet bele kellene adni a közösbe. Nem is értem hogy a büdös francba nem haltatok még éhen.
Szeretnél vicceset hallani? mi a közös pénzt elfelezzük,két gyerek mellett. Ergo minden rezsi,hitel kifizetése után marad fejenként 70 ezer forint.
Ebből a 70 ezer forintből ő eszik melóban,veszi a cigit,ki tudja mit csinál.
Én a nekem jutó 70 ezer forintból fizetem az ovit a nagynak, veszem a pelenkát,stb. a 2 évesnek, adok minden este vacsorát mind a 4ünknek, főzök a kicsire napközben,veszem a piperét,mindenszart,zsepit,vcpapírt, tusfürdőt,stb..
És szerinte szórom a pénzt... Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!