Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben az esetben mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mennyit költenétek csak magatokra a fizetésetekből? Melyikünknek van igaza?

Figyelt kérdés

3 gyerkőcünk van én még tgyás-on vagyok. A férjem fizetése netto 200000Ft. Ebből 96000Ft megy a hiteleinek a törlesztőjére, kb 15000Ft a cigarettája, 5000Ft a havi netes játék előfizetése és 10000Ft a költőpénze. Ez utóbbit ő kevesli. Szerinte én túl sokat várok el tőle és sajnálom tőle a megkeresett pénzét. Ez nem így van, de kezdek belefáradni a magyarázkodásba.

Szerintetek ennyi pénzből mennyit kellene hazaadnia?

2015. jan. 14. 06:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

"Ebből 96000Ft megy a hiteleinek a törlesztőjére"

vagyis nem közös a hitel hanem csak az övé !

no akkor bizony elég sok a költő pénze ...

96e+15e+5e+10e = 126e

havi 70e hozzájárulás egy 5 tagú család költségvetésében kb a fele az összesnek

és valszeg a hölgy összes pénze amit kap az 100% bele megy a közösbe

ha nem akkor tess neked is kivenni ugyan ennyit a kasszából

2015. jan. 14. 14:57
 32/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A hitel csak az övé. Van egy háza, pontosabban az állapota alapján már csak telke, ami után fizet és egy hitelben kezese volt a tesójának, aki elfelejtett fizetni.

Én most tgyást kapok, ez 120000Ft körüli, a gyed ennél majd kevesebb lesz (az adókedvezményt csak visszamenőleg kérem). Van még a családi pótlék is és még kapom a középső után fél évig a gyest is.

2015. jan. 14. 16:51
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
32-es,nem tűnik fel, hogy itt per pillanat a nő tesz többet a közös kasszába, mert nem, a férj tesojanak hitelét nem tekintenem közösnek. A nő Tgyasa + gyese együtt 150 körül van, a férfi hitele, meg koltekezese után marad 70, de a férj reklamal, hogy még többet szeretne költeni. És azzal a férj számol, hogy a nőt három gyerek után nem biztos, hogy vissza veszi a munkahelye? , tehát inkább spórolni kéne, mert a tgyas hat hónapig jár, aztán kifujt. És akkor mi lesz? Él a család havi 70-bol?
2015. jan. 14. 17:43
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, házat, telket nem lehet eladni? Komolyan, mi lesz, ha lejár a tgyas?
2015. jan. 14. 17:53
 35/39 anonim ***** válasza:
36%
Tgyás után jön a gyed!
2015. jan. 14. 17:56
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen fizetésre nem tudom minek vállaltatok 3 gyereket, de nem firtatom.

Mindet bele kellene adni a közösbe. Nem is értem hogy a büdös francba nem haltatok még éhen.

2015. jan. 14. 19:03
 37/39 anonim ***** válasza:
69%

Szeretnél vicceset hallani? mi a közös pénzt elfelezzük,két gyerek mellett. Ergo minden rezsi,hitel kifizetése után marad fejenként 70 ezer forint.

Ebből a 70 ezer forintből ő eszik melóban,veszi a cigit,ki tudja mit csinál.

Én a nekem jutó 70 ezer forintból fizetem az ovit a nagynak, veszem a pelenkát,stb. a 2 évesnek, adok minden este vacsorát mind a 4ünknek, főzök a kicsire napközben,veszem a piperét,mindenszart,zsepit,vcpapírt, tusfürdőt,stb..

És szerinte szórom a pénzt... Vélemény?

2015. jan. 14. 19:39
 38/39 anonim ***** válasza:
57%
Vélemény : az ember válogassa meg, kinek szül gyereket. Továbbá a helyetekben valtoztatnek a rendszeren. Leirod, hogy mennyi megy a gyerekre egy hónapban. Az a gyereke. A többit felezitek. De szerintem ahol ilyen a anyagi viták vannak, az eleve rossz házasság. Nálunk hol én kerestem többet, hol a férjem, de mindig minden közös, és pénzen még sosem vitaztunk. Közös számla, közös otthoni pénztár, és semmit nem kérünk számon a másikon.
2015. jan. 14. 19:57
 39/39 anonim ***** válasza:
16%
Valamit elhallgat a kérdező szerintem. Úgy álltja be hogy ő a szent, de biztos van valami bibi.
2015. jan. 14. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!