Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mennyit költenétek csak magatokra a
fizetésetekből? Melyikünknek van igaza?
Figyelt kérdés
3 gyerkőcünk van én még tgyás-on vagyok. A férjem fizetése netto 200000Ft. Ebből 96000Ft megy a hiteleinek a törlesztőjére, kb 15000Ft a cigarettája, 5000Ft a havi netes játék előfizetése és 10000Ft a költőpénze. Ez utóbbit ő kevesli. Szerinte én túl sokat várok el tőle és sajnálom tőle a megkeresett pénzét. Ez nem így van, de kezdek belefáradni a magyarázkodásba.
A férjed hazaad 70.000 Ft-ot havonta. Ez még a minimálbért sem éri el. Te otthon vagy a gyerekekkel, bár nem tudom, mennyi a jövedelmed, de felmerül bennem, hogyan tudtok ebből az összegből öten megélni???
2015. jan. 14. 08:07
12/39 anonim válasza:
A hitel az csak a férjedé,vagy közös?
2015. jan. 14. 09:27
13/39 anonim válasza:
6-os,te biztos nagyon okos vagy. A nő tgyason van, ami a baba első fél évében jár, és csak azoknak, akik a baba születése előtt dolgoztak. Az akkori fizetésed egésze tehát. De mindegy, mert a nő otthon van három (!!) gyerekkel, akik közül az egyik még nagyon pici, ugye nem gondolod, hogy emellett még pénzt is kéne lapatolnia? Nem tudom kérdező, az azért érdekelne, hogy a hitel legalább a közös otthonra megy el, vagy az is a ferjednek vmi cucca? 70 000 Forintot ad bele három gyerek nevelésébe, ez igencsak szűkös szerintem. Ennyi pénzből más éhen halna. Mennyi a te tgyasod?
2015. jan. 14. 09:38
14/39 anonim válasza:
Sok ostoba. Nem 70-et ad haza, mert a közös hiteleket egyedül ő fizeti. Tehát 70+ 90 et ad haza. Az 160 ezer. A gyes, nem lehet több 100-nál, tehát nem attól nem a nő a családfenntartó, mert gyesen van, hanem azért mert fele annyit keres mint a férje.
2015. jan. 14. 09:40
15/39 anonim válasza:
14-es,a nő azt írta, hitelEI, tehát nem biztos, hogy közös hitel, ezért kérdeztünk vissza. Barátnőm anno a férje diakhitelet fizette vissza. A nő nem gyesen, hanem tgyason van, ami a baba születése előtti fizuja egésze. Nem tudjuk, mennyi. De mindegy is, mert a ha a nő egy fillért sem keres, akkor is beleteszi ami kell a kapcsolatba, azzal, hogy neveli a három gyereket, valszeg a kisebb még szopik is. És havi 70 000 Ft-bol, ami marad a hitel, meg minden után, nem lehet három gyereket etetni, iskolazni, ruházni. Képtelenség, érted?
2015. jan. 14. 09:50
16/39 anonim válasza:
Ha annyira zavarja, hogy csak 30 ezret tapsolhat el korlát nélkül a fizetéséből (mert a cigaretta és a játék sem éppen közös beruházás), akkor ezt családalapítás előtt kellett volna átgondolnia. 3 gyerek mellett ilyen fizetéssel, meg ekkora hitellel kötve hiszem, hogy van helye az "én" -nek, örüljön ennek is. Te mennyit költhetsz el csak saját magadra? 30 ezer Ft-ba már sok minden beleférne neked is, ha nem dohányzol! Vagy neked leygen csak az az öröm, hogy anya lehetsz a nap 24 órájában, egyéb igényeid már ne legyenek?
2015. jan. 14. 10:54
17/39 anonim válasza:
Én azt a kérdést nem is értem, hogy "ennyi pénzből mennyit kellene hazaadnia?" Mi még csak idén nyáron fogunk házasodni a vőlegényemmel, de azóta közös kasszán vagyunk mióta együtt élünk, tehát 2 éve. Mi minden pénzünket összerakjuk, és abból spórolunk, költünk, kinek éppen mire van szüksége stb. Közös megegyezés, megbeszélés alapján. Nincs olyan, hogy enyém-tiéd, te ennyit költhetsz, én annyit stb. Nincs ennek értelme. Nem is tudom, hogy ti hogyan tudjátok ezt megoldani 3 gyerek mellett.
2015. jan. 14. 11:49
18/39 anonim válasza:
Nem szoktam pontozgatni, de a 14es válasz nagyon felhúzott...
Nincs igaza a férjednek, még ez is sok amit most költ...internetes játék? Kész vicc...egy 3 gyerekes apa ne költsön ilyen felesleges dologra ha nem telik rá. a cigirôl nem is beszélve...
Mutasd meg nyugodtan neki a válaszokat!
Amúgy amiket leírtál azok után kb. 5-10ezer a reális összeg amit költhetne,beleértve cigit meg mindent!
2015. jan. 14. 11:53
19/39 anonim válasza:
Ha két kilót keres, és 3 gyerek van, akkor még kap 90 ezer adómentességet, és 50 ezer családit. Plusz a kölykök ingyen esznek az oviban, suliban.
2015. jan. 14. 12:01
20/39 anonim válasza:
Bár jól le lettem pontozva kíváncsi lennék mennyi a kérdező bevétele. (a tgyás nem a fizetéssel egyenlő)Már csak azért is mert a férje fizetését nagyon jól kiveséztük, de mi van a kérdezőjével? Az mire megy el? Ő mennyit költ magára?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!