Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben az esetben mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mennyit költenétek csak magatokra a fizetésetekből? Melyikünknek van igaza?

Figyelt kérdés

3 gyerkőcünk van én még tgyás-on vagyok. A férjem fizetése netto 200000Ft. Ebből 96000Ft megy a hiteleinek a törlesztőjére, kb 15000Ft a cigarettája, 5000Ft a havi netes játék előfizetése és 10000Ft a költőpénze. Ez utóbbit ő kevesli. Szerinte én túl sokat várok el tőle és sajnálom tőle a megkeresett pénzét. Ez nem így van, de kezdek belefáradni a magyarázkodásba.

Szerintetek ennyi pénzből mennyit kellene hazaadnia?

2015. jan. 14. 06:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

van neki 30e költőpénze, nem elég?

15e cigire meg 5e játékra k.sok.

2015. jan. 14. 12:05
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy családapának nem kellene netes játékra előfizetnie, ha egyébként a család nem tud megélni. Illetve a 10 ezer forint költőpénzt is hülyeségekre veri el, miközben nem vet fel titeket a pénz. Te konkrétan mennyit kapsz tgyásra? Mi lesz, ha már csak a maximált gyed lesz? A hitelek a férjedéi? Miért került olyan helyzetbe, hogy havi 96 ezer forint hitelt kell törlesztenie? Mire vette fel?
2015. jan. 14. 12:23
 23/39 anonim ***** válasza:
30%
20-as,a tgyas még kicsit több is, mint a fizetés, mert kevesebb adót vonnak utána. Persze ha a nő rosszul keresett a harmadik gyerek előtt, akkor nyilván kevés a tgyas is. Nekem a tgyasom 230 000 Ft volt fél éven át... Egyébként az általad feszegetett kérdés azért mindegy, mert ha közös megegyezés volt a három gyerek, akkor függetlenül attól, hogy a nő mennyit keres, minden pénz közös. Ma Magyarországon nagyon nehéz egy nőnek három gyerek mellett karriert csinálni, ezért ha a férj három gyereket akar, és tiszta házat, jó kosztot, akkor bizony minden közös. Az engem is érdekelne, a nő vajon költ e magára.
2015. jan. 14. 12:28
 24/39 anonim ***** válasza:
8%
Lehet a csaj keres 70-et, és ő is költ 30-at manikűrre, fodrászra. A hapsi meg dolgozik mint az állat, és azt a pár szál cigit sajnálhátok tőle. Irigység, asszony a neved.
2015. jan. 14. 12:31
 25/39 anonim ***** válasza:
27%
19-es,a (max, keresettol függő !) 90 000 adokedvezmeny nem extra dolog, hanem ennyivel több a nettód. A férj nettoja 200 000 forint, kérdés?
2015. jan. 14. 12:32
 26/39 anonim ***** válasza:
61%
24-es,szerinted a nő egy kisbaba meg még két gyerek mellett mit csinál, ha nem dolgozik, mint állat?! És szerinted egy kisbaba mellett mennyi pénzt kéne keresnie?!?
2015. jan. 14. 12:34
 27/39 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy kevesebb adót vonnak, de csak a fizetés 70 százaléka. Mindegy is, nem is ez a lényeg, hanem hogy csak a férj fizetéséről tájékoztatott minket a kérdező, (arra próbáltam utalni). Igazából ennyi információból nem tudjuk megállapítani, hogy jogos-e a férj költekezése.
 28/39 anonim ***** válasza:
90%

Tudod, havi nettó 200-ból 30k "saját pénz" az alapesetben nem sok, sőt. Viszont!

Aki 3 gyereket csinál bele a vakvilágba, meg még egy 96 ezres hitelt is a nyakába vesz, az ne szórja már 2 kézzel a pénzt játékra, mert cigire, mert franc tudja, mire.

Lépj a farkára, ideje lenne felnőnie. Nem attól férfi a férfi, hogy feláll neki. Az kevés. Manapság pláne.

Ha ne adj' Isten elveszítené a munkáját, konkrétan éhen halnátok. Ebbe kellene belegondolni.

29/39 anonim ***** válasza:
100%
27-es,ebben így igazad van. Azt jó lenne tudni, hogy az a hitel legalább közös dologra megy-e el, mint lakás, mert az nagyon nem mindegy. Meg hogy a nő költ e magára, meg mennyi az egyéb jövedelmük, ez arnyalna a képet.
2015. jan. 14. 12:39
 30/39 anonim ***** válasza:
70%

Egyszer egy barátomnak panaszkodtam, hogy hiába keresett az akkori élettársam 250 ezret (én 110-et), mégis mindent én fizetek, és még nekem kell kérnem a szüleimtől pénzt, ha pl. esküvőre megyünk és ruhát akarok kölcsönözni (5-6 ezer Ft-os tétel). És nekünk nem volt hitelünk, albérletünk (havonta 50-et félretettünk), mert az anyja lakásában laktunk ketten. Az a 250 ezer elfolyt... És egyszer szóvá tettem a páromnak, hogy nem igaz, hogy több, mint 300 ezer Ft-ból nem tudunk kijönni ketten! Ilyen nincs! Erre közölte velem, hogy szerinte nagyon jó fizetése van, én sokat költök... A saját fizetésemet arra költöttem, hogy befizettem a számlákat, és fenntartottam lakást (főzés, takarítás, stb.), magamra gyakorlatilag semmit.

Erre a barátom azt mondta, hogy ha egy nő, akit szeret, azt mondaná neki, hogy kevés a pénz... Mindent megtenne azért, hogy még többet keressen. Rá fél évre szakítottunk, mert a párom visszautasított egy előléptetést és semmi se változott, elfolyt a pénz.

2015. jan. 14. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!