Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg ennyire általános a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire általános a férjeket megkérni, hogy ülve pisiljenek?

Figyelt kérdés
Olvastam most egy kérdést, amiben többen is írják, hogy a férjük ülve pisil otthon, mert megkérték rá, mivel különben piszkos lesz a wc. Tényleg ennyire általános ez? Szerencsére az én férjem tud vigyázni, de sose jutott eszembe megkérni, hogy ülve pisiljen.
2015. jan. 11. 20:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
59%

"Most nem azért, de én vagyok az egyetlen, aki szokott wc-t takarítani? Mert ha amúgy is hetente lemosom, akkor nem tök mindegy, hogy kifröccsen vagy sem? Személy szerint a takarításnak amúgy is több értelmét látom, ha van mit takarítani, és nem csak unalomból törlöm le az amúgy is portalan polcokat..."

Ilyen felfogással akár mellé is szarhatnál.

2015. jan. 13. 11:10
 42/43 anonim ***** válasza:
57%

Nekem az exem 2m magas volt, és ülve pisilt otthon, mert azt mondta nehéz becélozni a wc-t :D Anyám öcsémnek mondta, ha képtelen betalálni, üljön rá, vagy takarítsa a wc-t :D

A jelenlegi párom állva pisil és bele is talál, így aztán semmi gond. Sőt még a wc ülőkét is lehajtja maga után, bár ezt abszolút nem várom el :)

2015. jan. 13. 22:11
 43/43 anonim ***** válasza:
70%
Ja és nem tudom miért, de neki nem fröcsög ki, vagy nem büdös, vagy mindig letörli (ezt is kinézem belőle), de nincs se szag, se húgykő, semmi a wc-n. Igaz ilyen lejtős a wc, nem (bocsánat a kifejezésért) "sz@rtarós" :D
2015. jan. 13. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!