Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire általános a férjeket megkérni, hogy ülve pisiljenek?
Figyelt kérdés
Olvastam most egy kérdést, amiben többen is írják, hogy a férjük ülve pisil otthon, mert megkérték rá, mivel különben piszkos lesz a wc. Tényleg ennyire általános ez? Szerencsére az én férjem tud vigyázni, de sose jutott eszembe megkérni, hogy ülve pisiljen.2015. jan. 11. 20:23
41/43 anonim válasza:
"Most nem azért, de én vagyok az egyetlen, aki szokott wc-t takarítani? Mert ha amúgy is hetente lemosom, akkor nem tök mindegy, hogy kifröccsen vagy sem? Személy szerint a takarításnak amúgy is több értelmét látom, ha van mit takarítani, és nem csak unalomból törlöm le az amúgy is portalan polcokat..."
Ilyen felfogással akár mellé is szarhatnál.
42/43 anonim válasza:
Nekem az exem 2m magas volt, és ülve pisilt otthon, mert azt mondta nehéz becélozni a wc-t :D Anyám öcsémnek mondta, ha képtelen betalálni, üljön rá, vagy takarítsa a wc-t :D
A jelenlegi párom állva pisil és bele is talál, így aztán semmi gond. Sőt még a wc ülőkét is lehajtja maga után, bár ezt abszolút nem várom el :)
43/43 anonim válasza:
Ja és nem tudom miért, de neki nem fröcsög ki, vagy nem büdös, vagy mindig letörli (ezt is kinézem belőle), de nincs se szag, se húgykő, semmi a wc-n. Igaz ilyen lejtős a wc, nem (bocsánat a kifejezésért) "sz@rtarós" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!