Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire általános a férjeket megkérni, hogy ülve pisiljenek?
Ehhez kapcsolódó sztori: egyik régi exem egy 190 cm-es példány volt. Ő nem tudott célozni, néha tócsában állt a vizelet a WC mellett.
Mondtam, hogy választhat, leül, vagy Domestossal takarít minden pisi után. Következő alkalomnál jött ki káromkodva a WC-ről, foltos nadrággal.
Leült, de annyi esze nem volt, hogy a pénisz tövét kicsit lenyomja, így a csésze és a deszka közötti résen kilőtt, bele a letolt nadrágjába.
Nekem furi ez az ülve pisilés. A családunkban soha egy férfi sem pisilt, pisil úgy....
A férjem sem...de ettől függetlenül, soha nem hugyozta körbe a wc-t még...sőt, pisi cseppeket sem hagyott sehol, ahol nem kellene... Szerintem ha odafigyelnek rá és nem bénáznak, akkor nem is történik baj...kivéve, ha valami prosztata problémája is van az illetőnek......
Nálunk nincs ülve pisi. Soha nem is volt.
33 inkább neked nincs eszed, mert nem tudod értelmezni hogy mindenki beletalál de fröcsög a dolog.
Amúgy én láttam már jópár éve volt valami műsor, ahol mutatták hogy a wc és KÖRNYÉKE hogyan szennyeződik a pisilők után. Nem tudom milyen technikával de bemutatták a tulajdonosoknak, hogy a vendégeik után mi maradt, amit szabad szemmel nem látnak. Volt ám öklendezés.
Figyelj, ha azt látnám, hogy a párom rendszeresen körbepisili a wc-t és bszik feltakarítani, megkérném.
Szerencsére nem ilyen, így pisiljen csak állva.
Itthon a fiuk kicsik es nagyok ulve pisilnek teljessen normalis es jogos keres.
Mi lanyok igy nem kuzdunk a felhajtott deszkaval es pisis wc vel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!