Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg ennyire általános a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire általános a férjeket megkérni, hogy ülve pisiljenek?

Figyelt kérdés
Olvastam most egy kérdést, amiben többen is írják, hogy a férjük ülve pisil otthon, mert megkérték rá, mivel különben piszkos lesz a wc. Tényleg ennyire általános ez? Szerencsére az én férjem tud vigyázni, de sose jutott eszembe megkérni, hogy ülve pisiljen.
2015. jan. 11. 20:23
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez kapcsolódó sztori: egyik régi exem egy 190 cm-es példány volt. Ő nem tudott célozni, néha tócsában állt a vizelet a WC mellett.

Mondtam, hogy választhat, leül, vagy Domestossal takarít minden pisi után. Következő alkalomnál jött ki káromkodva a WC-ről, foltos nadrággal.

Leült, de annyi esze nem volt, hogy a pénisz tövét kicsit lenyomja, így a csésze és a deszka közötti résen kilőtt, bele a letolt nadrágjába.

2015. jan. 12. 07:50
 32/43 anonim ***** válasza:
39%

Nekem furi ez az ülve pisilés. A családunkban soha egy férfi sem pisilt, pisil úgy....

A férjem sem...de ettől függetlenül, soha nem hugyozta körbe a wc-t még...sőt, pisi cseppeket sem hagyott sehol, ahol nem kellene... Szerintem ha odafigyelnek rá és nem bénáznak, akkor nem is történik baj...kivéve, ha valami prosztata problémája is van az illetőnek......

Nálunk nincs ülve pisi. Soha nem is volt.

2015. jan. 12. 08:42
 33/43 anonim válasza:
10%
Hát akkor hugyozzatok ülve pacskerok.Nekem senki nem mondja meg,hogyan pisáljak.Igaz csak annak mondják meg vszinü,akinek annyi esze nincs hogy ne mellé pisáljon,hanem bele a csészébe.
2015. jan. 12. 09:25
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

33 inkább neked nincs eszed, mert nem tudod értelmezni hogy mindenki beletalál de fröcsög a dolog.

Amúgy én láttam már jópár éve volt valami műsor, ahol mutatták hogy a wc és KÖRNYÉKE hogyan szennyeződik a pisilők után. Nem tudom milyen technikával de bemutatták a tulajdonosoknak, hogy a vendégeik után mi maradt, amit szabad szemmel nem látnak. Volt ám öklendezés.

2015. jan. 12. 12:57
 35/43 anonim ***** válasza:
92%
Tök egyszerű a fizikája. Lányok/nők... Próbáltatok már kemény talajon, vagy betonon pisilni pl.? Az is csap, ha akarod, ha nem, pedig tudsz célozni, nem pisiled le magad. A férfiak is tudnak célozni (jó esetben), ettől még a fizikája ugyanaz.
2015. jan. 12. 13:21
 36/43 anonim ***** válasza:
55%

Figyelj, ha azt látnám, hogy a párom rendszeresen körbepisili a wc-t és bszik feltakarítani, megkérném.

Szerencsére nem ilyen, így pisiljen csak állva.

2015. jan. 12. 13:50
 37/43 anonim ***** válasza:
85%
Megkérdeztem a férjemet tegnap, hogy mi a pálya ezzel a pisilés dologgal. Azt mondta, hogy akkor szokott leülni (csak itthon), ha nagyon kell pisilnie, mert olyankor erősebb sugárban jön és akkor neki is visszacsapódik. Normál esetben állva pisil, úgy, hogy a wc-kagyló belső oldalát célozza meg, mert akkor nem fröccsen vissza (szerinte). Ha mégis akkor pedig le szokta törölni, de azt mondta, hogy ez nem gyakori.
2015. jan. 12. 15:46
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

:D:D:d csak érdekességként a témára:

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 12. 19:54
 39/43 anonim ***** válasza:
74%

Itthon a fiuk kicsik es nagyok ulve pisilnek teljessen normalis es jogos keres.

Mi lanyok igy nem kuzdunk a felhajtott deszkaval es pisis wc vel

2015. jan. 12. 20:01
 40/43 anonim ***** válasza:
20%
Most nem azért, de én vagyok az egyetlen, aki szokott wc-t takarítani? Mert ha amúgy is hetente lemosom, akkor nem tök mindegy, hogy kifröccsen vagy sem? Személy szerint a takarításnak amúgy is több értelmét látom, ha van mit takarítani, és nem csak unalomból törlöm le az amúgy is portalan polcokat...
2015. jan. 13. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!