Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg ennyire általános a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire általános a férjeket megkérni, hogy ülve pisiljenek?

Figyelt kérdés
Olvastam most egy kérdést, amiben többen is írják, hogy a férjük ülve pisil otthon, mert megkérték rá, mivel különben piszkos lesz a wc. Tényleg ennyire általános ez? Szerencsére az én férjem tud vigyázni, de sose jutott eszembe megkérni, hogy ülve pisiljen.
2015. jan. 11. 20:23
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
63%
Én még soha nem hallottam ilyet. Eszembe se jutna megkérni egy férfit, h ülve pisiljen, mert nem érdekel, hogy ki hogyan oldja meg. Annyira meg higiénikusak a körülöttem lévő férfiak, hogy feltakarítják ha mellé megy.
2015. jan. 11. 20:37
 12/43 anonim ***** válasza:
74%

Nekem fogalmam sincs róla, a párom hogyan pisil, ülve vagy állva, nem szoktam kukkolni amikor a dolgát végzi, de szerintem ő amolyan állva pisilős fajta :D És gondolom van annyi esze, hogy felhajtsa az ülőkét, nem csinálok belőle ügyet, ha úgy marad, és nem láttam még sosem körbepisilve az egészet.

Viszont abba biztos nem szólnék bele, hogy hogyan pisiljen éppen. Ha félremegy, takarítsa fel, de különben eszembe se jutna megkérni, hogy másképp pisiljen, mint ahogyan az neki kényelmes :)

Mondjuk, férj és feleség sem vagyunk még, lehet, ez a házassággal együtt járó dolog lenne?

2015. jan. 11. 20:40
 13/43 anonim ***** válasza:
84%
Nem az a baj, hogy nem talál bele, hanem ilyen magassagbol ígyis-úgyis kifröcsög. Aztán lehet takarítani a WC körül a falat, mindent, mert ha nem csinálod... Fúú.
2015. jan. 11. 20:40
 14/43 anonim ***** válasza:
68%
Akkor nekem nagyon nagy szerencsém van, az én férjem tökéletesen bele tud találni a wc kagylóba. Sok hibája van, de pisálni legalább tud (állva).
2015. jan. 11. 20:42
 15/43 anonim ***** válasza:
83%
Sokan láthatóan nincsenek tisztában az állva vizelés fizikájával, pedig többen leírták, hogy fröccsen a vizelet. Igen, ha egy szilárd felületez csapódik egy folyadéksugár, akkor törvényszerűen keletkeznek apró cseppek, amelyek szétszóródnak a környezetben és rákerülnek a csésze körüli falra ill. lehullanak az aljzatra. A csésze öblében levő minimális mennyiségű vizen lehet látni a szóródást. Egy férfiak által használt átlagos WC-nek mindig van egy alapszaga. Ki lehet tapasztalni a szag intenzitásán, hogy menyit csökken, ha a csésze körüli csempét pl. egyszer hipós törlővel áttörlik. Magunk közt szólva, ennél egy rosszabb van: a dezodorral és p..ciszaggal kevert női vizelet "illata".
2015. jan. 11. 20:52
 16/43 Deákné Vászna ***** válasza:
74%
Persze hogy beletalál az ember. De kifröcsög, ha csak nem 150 centis a pasi.
2015. jan. 11. 20:52
 17/43 anonim ***** válasza:
83%
Sokan nem értik, arról van szó, hogy normál esetben ha 1 méter magasról pl. egy öntöző kannából (hogy jól szemléltessük), ha folyadékot öntünk egy wc-be,az ugyanaz, szóval szétfröcsög mindenfelé a wc-ben lévő víz együtt a belekerülő vizelettel a wc szélére, így mindegy hogy felhajtja, magán a peremen napról napra több vizes vizelet csepp van és 1 hét után, nagyon közelről meg lehet nézni, hogy szépen rá van száradva és büdösödik. ÉRTITEK? Nyilván beletalál...nem is az a gond. A magasság a gond.
2015. jan. 11. 20:53
 18/43 anonim ***** válasza:
58%
Hát akkor ez nagyon szarul van kitalálva. Én elhiszem mindenkinek a véleményét, nálunk mégsem büdös a klotyó, mondjuk takarítjuk, de én még nem fedeztem fel rajta semmilyen kétes eredetű cseppeket. Illetve mindenhol ilyenek a wc-k manapság, szabvány.
2015. jan. 11. 20:56
 19/43 anonim ***** válasza:
63%
Most kértem meg a fiam és férjem,hogy ezentúl ülve pisiljenek.Tátott szájjal és boci szemekkel néztek rám,hogy mit akarok??:)))))
2015. jan. 11. 21:08
 20/43 anonim ***** válasza:
90%
Akárhogy vigyáz a férfi, lehetetlen úgy állva pisilni, hogy az ne fröcsögjön mindenhová. Ha a teáskannából másfél méterről csurgatsz pl szörpöt a wc-be, nézd meg hogy néz ki utána. Miért lenne az gáz, ha megkérjük a velünk élő férfiakat, hogy ülve pisiljenek, mert akkor nem megy mindenhová ami felfröccsen? Nem attól férfi valaki, hogy állva pisil. Vagy ha valaki szerint igen, akkor ez már régen rossz. Én mindkét fiamat úgy neveltem, hogy üljenek le ha tiszták a körülmények, nyilván nem a nyilvános és közületi wc-re gondoltam.
2015. jan. 11. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!