Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire általános a férjeket megkérni, hogy ülve pisiljenek?

Na tessék...
Ez a feministák legújabb marhasága?
Agyam eldobom komolyan, aki ezt az ötletet felvetette, ott kéne agyonütni, ahol van.
Avval mikor jönnek elő, hogy mikor fognak a férfiak szülni?

Én is ülve - mármint otthon... én takarítok, ahogy a fizikus kollégák leírták, sok kis apró csepp, nem is látod. De ha két hét után körbetörlöd a WC-t hipós ronggyal, bizony érezni.
Erről vitáztunk egy kollégával, amikor megálltam egy autópálya parkolóban, és bemutattam, mire is gondolok, állva, le a betonra: bő 1,5 m sugarú körbe pattantak vissza a cseppek.
Ez van akkor, ha ha vízszintes aljú WC csésze van, ha lejtős, tán kicsit jobb a helyzet.
Ha valaki meg részegen mellé... hát az egy másik eset.

Egyébként mint nő mondom, lányok, mikor kicsik voltatok biztos pisiltetek guggolva. Nem emlékeztek, hogy milyen volt? Mikor egyre nagyobb és nagyobb terpeszben próbáltál guggolni, de akkor is érezted a vissza fröccsenő picike cseppeket bokáig? 20 centi magasról. Akkor miért lenne másabb egy méterről a wcbe? Próbáljatok úgy pisilni, hogy terpeszben közvetlenül fölé álltok és lefelé. Beletaláltok majd, de fogjátok érezni garantálom a visszaköszönést!
Egy férfi meg nem hogy nem attól férfi, hogy állva pisil, de még a farkától sem az. A férfiség az másban lakozik.

Nálunk is ez a szabály. A szülői házban férfi uralom volt, volt piszoárunk, amit mivel megfelelő közelségből tudtak használni a család férfi nemű tagjai, illetve rendesen le is lehet öblíteni, ezért sosem volt büdös, a lányok öröme is megmaradt azzal, hogy nincs wc ülőke csapkodás, sem bűz, rend és fegyelem uralkodott, békében éldegéltünk.
Amíg az ex párommal éltem sosem figyeltem fel rá, hogy büdös lenne a wc-ben, ezért rá nem szóltam rá. Ő alacsonyabb is volt mondjuk, mint a jelenlegi párom. Nála érzem, így megkértem. Volt sértődés, dehát na. Én takarítok hetente, nekem nem mindegy meddig tart és mennyire hányingerkeltő művelet mindez. Válasz utat kapott, hogy ülve pisil, vagy mostantól övé a wc pucolás nemes feladata minden áldott héten.
Egyébként szerintem ez nem férfiasság/nem férfiasság kérdés, higiénia és jó közérzet kérdése.

Azén ferjem is ül e pisil, először mglepődtem, nem tudom hogyan jött neki.
Egyszer kérdeztem, mondta hogy utálja az állva pisilés ereményét. Mert hiába talal bele( mert az azért megy ;) ) a wcbe erkezve ha nem melyöblítéses a wc akkor visszacsattog..
És tenyleg, akárhanyszor vendegeink vannak, akik fiúk, mindig. Enyhet pisiszag van a wcben.
Eszembe sem jutott volna megjerni egyébként, de ha lesz fiam megtanítom neki én is, ezt is.

Ez szimplán figyelmesség, megfigyelés.
Eleve a vizelet sugár nem összefüggő (koherens) + amikor a felszínhez ér arról vissza pattan és apró vizelet cseppekkel borítja be a környéket. Akit ez zavar az leül akit nem az állva végzi a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!