Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok nagyon értetlen?
Egyik se jó!
Ha a nő kutat a férje telefonjában se ha a férfi a felesége telefonjában. Hol a bizalom?
Az már más kérdés, hogy nem engedik. Ha fel akarok hívni valakit a házastársam tlefonjáról ne mondja már azt hogy nem...
Szerintem az a normális, ha se a férj, se a feleség nem akad ki, ha a másik kezébe kerül a telefonja. Engem egyáltalán nem zavar, ha a férjem valamit az én telefonomról intéz, mivel nincs mit titkolnom. És így nem is kell kutakodnunk egymás után :)
Egyébként én nem ítélem el sem a nőket, sem a férfiakat, ha belenéznek a másik telefonjába, számítógépébe, mert ki akarják deríteni, hogy kivel csalják meg őket. Inkább az az elítélendő, hogy a másik félben nincs annyi, hogy elmondja őszintén, ezért nyomozni kell utána. Nem a "nyomozó" fél az alávaló, hanem aki okod ad a nyomozásra.
SZERINTEM
ritkábban van olyan, hogy férfi kutat a nő cuccai közt. A nők azért kutatnak többet, mert a férfiak kevésbé szeretik megbeszélni a dolgokat, ráadásul ők a szexkapcsolatokat külön kezelik a házasságtól.
Szerintem ez a tipizálási hoppáré csak nálatok van.
Amúgy mindenki alávaló gazember, aki lealávaló gazemberezi a másikat! Ilyet csak az tesz, akinek van rejtegetni valója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!