Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok nagyon értetlen?
Honnan vetted ezt a felettébb ostoba megállapítást?
Igen, Te vagy értetlen, senki ne kutakodjon, és nem éri csalódás.
Ebben vagyok en is a ferjem szereti megnezni a telomat mi van benne, de en mindent torlok most mar. Nem kell hogy mindent tudjon lehet hogy anyuval egy szemelyes gondrol beszelek minek akarja o is tudni. Ez nekem is felhaborito.
O viszont nem szereti hogy ha az o telojat at bongeszem.
Feltekenysegbol meg csak facebookot sem nyithatok magamnak, de viszont az o jelszavat sem adta meg hogy felmenjek azon. Feltortem neki, es kitoroltettem vele azokat az embereket akiket nem ismert azota nem cserelte le a jelszavat sem.
Az hogy lepeseket teszunk e a kapcsolatunkert szerintem csak akarjuk tudni hogy a ferj is huseges e vagy nem mert sok minden kiderul mar a telobol es a facebol is es ez ugyan ugy rajuk is vonatkozik hogy feltekenysegbol csinaljak a kutatasokat.
Látod ha gyerek vagy férfi a kérdező, azt lehülyézik, leidiótázzák bizonyos IQ bajnok "hölgyek".
Boldogok a lelki szegények,
Övék a mennyek országa!
5-os!
Mind a Te hibad. Nehogy mar felnott letemre a ferjem diktalja, hogy nyithatok e FB fiokot! Ez nem hazassag, hanem terror.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!