Miért ilyen értetlen a mamám?
Nem is egy városban lakunk, hanem 50km-re egymástól.
Kitalálta,hogy ő most olcsón vesz ismerőstől 8 tyúkot és hogy én meg a barátnőm segítsek neki megkopasztani őket.
Folyton azzal jön, hogy így mennyivel olcsóbb.
Nem képes felfogni, hogy ha én meg a barátnőm nem megyünk dolgozni az nekünk 9 ezer Ft kiesés. Plusz mondjuk a benzin sincs ingyen.
Folyton azzal jön, hogy adna 2 tyúkot cserébe. Nem érti meg, hogy marhára nem éri meg nekünk meg nem is érdekel, mert inkább megveszem boltban, hogy ne kelljen szenvedni a belezéssel meg a kopasztással.
Kb most elvagyok hordva mindennek, hogy erre nem vagyok képes.
Teljesen más lenne ha nem dolgozna az ember de így szívás.
Mit is kéne tennem?
Elso vagyok!!!! Nem azt mondtam hogy mindennap mennyen hanem azt hogy neha mondjuk 1 honapba egyszer vagy legalabb mondja azt......nemtudom en olyan vagyok hogy az idoseknek engedek mert sose lehet tudni hogy mit hoz a holnap!!!!
Es meg annyit hogy mi lenne ha nem kotekedni jarnal ide???? En a kerdezonek irtam te meg nekem na most ez mi?? Felvan rakva egy kerdes hat mond el a velemenyedet ne foglalkozzal mar azzal hogy nekem mi a velemenyem....es en itt ezt lezartam mert szerintem a kerdezonek nem esik jol hogy tanacs es valasz helyet a mi hulyesegunket olvasgassa-.-
Mamád csak segíteni szeretne, de mond el neki szépen, hogy kiesés a munkából, benzin, és egyebek.
Méltányold a nagylelkűségét (ő annak érzi), köszönd meg,
és ne menj.
Régi öregek (idősebbek) így fogják fel a dolgokat. Tudom, volt benne részem. De a helyedben mellőzném a belezés, kopasztás undorítóságát, még akkor is, ha igazad van.
Csak kedvesen, és előbb-utóbb megérti.
Szereted a mamát? Ha igen akkor mondd neki, hogy rakja hétvégére vagy akkorra a kopasztást amikor ráérsz. Nem sok tyúk, ki lehet bírni, anyámék gyerekkoromban 30-40et vágtak egy nap. Utáltam de amíg én megcsináltam 1et, addigra ők kész lettek az egésszel :))
Nem szereted a mamát? Akkor sz..d le, mondd hogy nem érsz rá és keress kifogásokat.
Mamád rokkant, hogy egyedül nem tud 8 tyúkot levágni és feldolgozni? Vagy kevés ideje van?
Mondd meg a mamádnak, hogy nem mész. Ha pedig igen, meglátogatod, akkor sem belezel. Undorító. És nem kérsz a feldolgozott tyúkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!