Mit lehet tenni ha a mamám mindig megbánt a betegsége miatt? Részletek lent L/18
megértelek! de azt tanácsolom hogy menj hozzá, mert eljön az a nap mikor már kèső lesz, és bánni fogod hogy nem mentél
az hogy mit mond azt el kell nézned neki, hisz te is tudod hogy beteg. gondolj ugy rá mintha viccből mondaná.
menj hozzá! hidd el nekem egy életen át fog bántani az hogy nem mentél míg lehetett! tapasztalat, sajnos :(
Biztosan nagyon nehéz, de próbáld meg elengedni a füled mellett, amit mond. Gondolj a régi szép időkre, amikor még nem volt beteg, és tégy úgy, mintha ezt valaki más mondatná vele. Hiszen te is tudod, hogy ő nem ilyen, csak a betegség tesz ezt vele. Próbáld meg nem magadra venni.
Gondolj bele, valószínűleg neki az, hogy lát téged, nagy öröm- lenne neki, ha nem lenne beteg. Néha néha azért látogasd meg, ha már nem lesz, nagyon fogod sajnálni, hogy nem töltöttél vele több időt.
Sajnos a nevelőapám is ebbe a betegségbe szenved. Mellé még más betegségei vannak, és bár az orvosok lemondtak már róla, mert nem tudnak már rajta segíteni, idős, a szervezete nagyon gyenge.
A napjai abból szólnak, hogy anyumat 24 órán keresztül szapulja minden féle ok miatt,néha azt sem tudja, hogy ki van mellette.
Amikor legutoljára lent voltam, engem nem bántott, mert mindig aludt, de amikor magánál volt, akkor bepisilt, és még sorolhatnám.:(
Rossz volt látni, főleg, hogy annak idején pár évvel ezelőtt futkározott, autózott, mindig vitt fagyizni amikor kedve volt. Most meg ,egy össze esett ember, aki nem is tudja, hogy mi van körülötte, a múltba él.
Ennek ellenére nem bántam meg, hogy lent voltam, hiszen tudom, hogy nem tudja, hogy meglátogattam, mert elfelejtette, ennek ellenére valahol tudja.
Amkor nem vagyok lent, akkor emleget. Lehet, hogy a mamád is, amikor nem vagy ott, emleget. Lehet, hogy nem tudja hirtelen a nevedet, de biztosan emleget, és hiányol, ha nem mennél.
Amikor lent vagy, és bánt, gondolj arra, hogy nem ő mondja, hanem egy idegen, talán úgy könnyebb lenne elfogadni.
Sztem azért látogasd meg néha. Az én mamám a végén már fel sem ismert ki akart dobatni a házból. Teljesen kivoltam.
Próbálj meg ne figyelni a szitkokodására, vagy finoman jegyezd meg neki, h mégse kéne előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!