A barátomnak most két nap egymás után nagyon más volt az ondója, ez betegsége jele? Részletek lent.
Mennyiségre jóval kevesebb volt, mint máskor (max negyed teáskanál), és nagyon sűrű, szinte darabos.
Köze lehet ennek ahhoz, hogy mostanában stressz miatt elg ritkán vagyunk együtt?
Ha keveset mozog vki és nem végzett már kb 3-4 napja önkielegitest akkor is lehet ilyen, vagy attól hogy kevés volt az elöjáték..
Attól is lehet hogy keveset ivott aznap..
Betegség semmiképp sem lehet és az "elötted volt növel" is marhaság...
Nem lehet az hogy még1x ment volna neki a dolog egy kis idö után, szóval a fele bent maradt?
Fözzél neki zellergumó levest, attol aztán termelödik mint atom!!!
Amugy ha vmit nem használnak akkor az leáll, visszafejlödik ha keveset vagytok együtt akkor a spermatermelés is csökken, söt ha vki évekig nem "produkál" annál egy idö után meg is szünik a dolog..
Elözö voltam..
Köszi, szerintem is a ritka együttlét a legvalószínűbb ok.
Arról én is hallottam,hogy ha nem használják, akkor leáll az spermatermelés (papoknál pl).
a nagyon sűrű akkor van, ha valaki nem iszik elég folyadékot
akkor van baj a spermával, ha hirtelen pl. büdös lesz, vagy erősen sárgás -genny, vagy barnás-vöröses, akkor az vér
és akkor sürgősen orvos
ha többszőr is előfordul ez (ergo legközelebb is ilyen) érdemes azért orvost megkérdezni
23:04 nem igaz, rosszul tudod
a spermatogenezis nem áll le, ha nem használod, akkor sem
a libidód (vágy) fog eltűnni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!