Részleges fitymaszűkülete van a barátomnak, hogy segíthetnék neki?
Sziasztok ! A barátomnak részleges fitymaszűkülete van (15éves) És amikor szóba került ez a dolog azt mondta hogy ez majd "elmúlik" mert régen 11éves korában egy doktor mondta neki hogy lassan majd el kellene kezdeni a maszturbálást ( persze nem így mondta de a lényege ennyi )és azóta ő rendszerességgel csinálja sőt én is neki de mégis mikorra "múlik el" ?? Mondjuk engem nem zavar mert mindenhogy szeretem meg minden de félek hogy lehet belőle valami baja és nagyon féltem...Habár az orális szexben nem zavarja sőt szinte semmiben sem zavaró de mégis picit félek. Még nem tervezzünk a sima szexet de neki lehet az majd rossz lesz ?? mármint értitek hogy értem...
Szerintetek jobb lenne megint elmenni orvoshoz? Vagy adnátok tippet hogyan segíthetnék neki ebben a dologban ?
Kösszi előre is 15lány.
Aranyos vagy. Pedig valszeg ezt csak orvos tudja megcsinálni. Kis vágás és kész is.
Nekem annyi volt, hogy le volt nőve a bőr és a sok maszturbálás segített de kegyetlen fájt pár napig utána miután felszakadt a bőr, azóta tök jó minden.
Vigyázni kell, hogy a "gyakorlásnál" ne repedezzen be a fityma belső érzékeny rugalmas bőre, mert az aztán heg lesz és az nem gyógyul, egyre rosszabb lesz, sebes stb.
Ha kell, inkább legyen egy enyhe bemetszés, vagy részleges metélés, ha nem sikerül fürdés után fölpuhult állapotban annyira nyújtani a bőrrészt, hogy jó legyen... csak a teljes körülmetélést kerüljétek el, mert az nagyon gáz, nekem megcsinálták és nagyon para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!