Próbáltatok már szexet úgy, hogy a párotoknak fitymaszűkülete volt? Mert mi elég nagy gondba vagyunk ez miatt.
Segítségeteket kérném az ügybe, hogy nemrégibe kezdtük el a nemi életet viszont hátráltat minket ez a dolog, hogy nagyon úgy néz ki a páromnak F/20 fitymaszűkülete van. Sose volt még azelőtt lánnyal szóval ez igy neki is új és ő is ledöbbent-e téren. Mondtam neki mindenben mellette állok és továbbra is imádom,ahogy eddig, próbáltam megnyugtatni minden téren mert eléggé elszomorodott. Valószinűleg elfogunk nézni dokihoz, hogy mik a teendők. Csak előtte szeretnék érdeklődni itt, hogy mással is volt-e már ilyen és mit tett. Válaszokat nagyon szépen megköszönném.
L/18
20 évesen döbbent rá? Az elég érdekes... Szóval ha eddig nem is maszturbált, az legalább biztosan kiderült, hogy nem is tisztálkodott rendesen, mert a mindennapi higiénia része férfiaknál a fityma alatti rész tisztán tartása, ami nehezen megy úgy ha nem húzzák hátra a bőrt.
Szerintem jobb is ha nem bújsz vele ágyba.
Egyébként meg menjen el urológushoz.
El kell menni urológushoz, megállapítja azt, amit tudtok és javasolja a körülmetélést, mint műtétet.
Érzéstelenítésben csinálják, 1-2 tűszúráson kívül nem fáj, délelőtt megcsinálják, este otthon vagy. 1-2 nap múlva kontroll, többet nem is találkozol az orvossal.
Felszívódó cérnával varrják, kipotyog...
Nekem volt, csak az elindulás nehéz, de túl kell esni rajta. Utána minden normálisnak mondható...
Első válaszolónak: Félre érted, épp mondta, hogy zuhanyzás közbe rendesen letudja húzni a bőrt és akkor totál semmi gond neki. Nem 20 évesen döbbent rá eddig is tudta, hogy valami nem stimmel csak nem nyilvánitott neki nagyobb erőfeszitést, hogy utána nézzen a dolgoknak.
Többi válaszolónak köszönöm a választ.
Hali!
Legelőszöris nyugodj meg, semmi gond nincs!
A fitymaszűkület kezelésére számos módszer létezik, azt meg is írtam már korábban több itteni topikban is. Az alábbiban pl. elég sokhoz megtalálod az odavezető linkeket:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
A másik dolog.
Volt itt egy srác, aki egy topikban megírta az ő személyes élményét, miszerint őt 16 éves korában fedezték fel a csajok, azonban számára először kegyetlen volt, mivel parafimotikus... (makk mögött rekedve megduzzadó szűkületes fityma röv.) ...volt a fitymája, de nem annyira, hogy ne tudja visszaszedni a makk elé. Azonban a csaj az állítása szerint brutálisan elélvezett, ennek a dolognak állítólag híre ment a gimijében, és kapásból ő lett az "iskola ásza"! ;-) Így aztán jöttek a csajok, és végül ő is az egyre inkább megszűnő fájdalom helyett magára az aktusra koncentrált.
Na most ő annyi lányt "húzott fel már magára" változó szűkösségű vaginákkal, hogy az a fityma kemény strapának lett kitéve, és a benne lévő parafimotikus szűkület elkezdett lassan oldódni, később végül megadta magát, és végérvényesen kitágult a srác legnagyobb bánatára.
Ritka dolog az tény, és a srác sztem "egy kicsit" őrült volt, azonban ő imádta a szűkületét, és amiatt volt szomorú, hogy az a sok lány megszabadította tőle. :-(
Ezzel viszont nem azt akarom mdani, hogy kezdjetek el erőteljesen szexelni, mert ha az ő fitymája nem olyan, mint amilyen az iménti szűkületimádó srácé is, -- és ugye azt tudjuk, hogy nincs két egyforma ember, NINCS KÉT EGYFORMA FITYMA- ILL: FITYMASZŰKÜLET SEM!!! -- akkor könnyen megtörtén7 az, hogy bereped, esetleg elszakad az a fityma. Ezt azonban látatlanban sajna nem le7 megmondani, ehhez azt a fitymát vizsgálni és tesztelni kell.
Mindenesetre leír6nád a szexközbeni tapasztalataidat, ha nem indiszkrét a kérés, mert hátha megtudunk az alapján vmit a párod fitymájának működéséről. :-o
FEL A FEJJEL! (A párodnak is...) ;-D
Üdv: EE
Azt hiszem, hogy teljes vagy részleges kell, MEGTEKINTÉS után az orvos tudja megmondani.
Nekem teljes volt, nyugalmi állapotban teljesen zár, merev állapotban meg félig fedi a makkot (addig húzható le és ott is marad, ha nem "babrálod"), ettől eltekintve olyan mintha semmi se történt volna vele.
Mi ebben a gáz???
A teljes körülmetélésnél nem marad bőr, ami fedje és ápolja a makkot. Ezért nekem ki van száradva, foltos, kérges, érdes tapintású, néha hámlik. Szerintem ez nem normális egyáltalán. Ahogy az se, hogy feszes lett, merevedéskor feszül, fáj, ha mozgatnám. Az orvos látja, hogy ernyedt állapotban "problémamentes". Persze, akkor nem feszül. Tehát nincs vele tennivalója. Amikor mondom, hogy mereven feszül, akkor közlik, hogy "majd nyúlik". Ja, ha nyújtom valamivel, mert amúgy több, mint 20 éve magától nem nyúlik úgy, hogy az ne feszítse a makkot oldalról, amitől deformáltnak tűnik az egész (a foltok miatt meg nemibetegnek, nem mellékesen)....
Legbarbárabb, legundorítóbb, legaljasabb dolog egy gyereket csonkolni...
#7-es [@ 16:17]
Előszöris ne te mondd meg, mi kéne annak a szegény szerencsétlen srácnak, pláne látatlanban nem, ill. úgy, hogy egetrengető baromságot írsz! Vagyis ezt:
"Nekem teljes volt, nyugalmi állapotban teljesen zár, merev állapotban meg félig fedi a makkot (addig húzható le és ott is marad, ha nem "babrálod"), ettől eltekintve olyan mintha semmi se történt volna vele."
Ha neked TKM-ed lett volna, akkor már SEMMILYEN ÁLLAPOTBAN SEM zárna a fitymád, ill. SEMENNYIRE SE FEDNÉ A MAKKODAT, MERT A (Teljes) KÖRÜLMETÉLÉS SORÁN MINDEN BŐRT LEVÁGNAK RÓLA! NEM MARADNA FITYMÁD! :-O
Nos. Akkor mit is végeztek el rajtad korábban, kedves #7-es? :-D
~=====~=====~
@ Kérdező:
A párod fitymájának működése nem egy lényegtelen szempont. Azonban napokon belül lesz megint egy érdekes publikálásom az #5. sorszámú általam írott hszsom elején belinkelt topikban:
Mielőtt orvoshoz mentek, a benne leírtakra -- ha jót akarsz a párodnak, és ő is magának -- FOKOZOTTAN FIGYELJETEK, OLVASTASD EL VELE IS, mert ha nem teszi, könnyedén megszív6ja, ill. ráfáz6, fityma nélkül marad6, akkor is, ha nem szeretne! S:-o
Ha úgy érzi, segítségre szorul, mielőtt orvoshoz menne, annyiban neki kell lépnie elsősorban! Ebben az esetben keressen meg >>priviben! Ha kellően elszánt, és okos, akkor nem lesz semmi baj. Ha meg félénk, akkor azt tudasd vele, hogy "a bátraké a szerencse!", mert ez sajna gyakorlatilag így van. :-o
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!