Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám hogy lehet ilyen értetlen?

Apám hogy lehet ilyen értetlen?

Figyelt kérdés

Van egy ASUS notebookom. El kéne juttatni szervizbe, mert túlmelegedés problémái vannak. Megnéztem az oldalukat, és csak Budapesten van szervizük, viszont mi itt vagyunk Tolna megyében. Viszont van ingyenes futárszolgálatuk. Idejönnek, elviszik Budapestre, és vissza is hozzák. Mondtam apámnak, hogy van ez a futárszolgálat, és teljesen ingyenes.Erre meg elkezdi mondani, hogy biztos kell fizetni, meg hogy biztos nem ingyenes, meg hogy nekik kell majd fizetni. Én már megszoktam az okosságát. Tegnap írtam asz ASUS ügyfélszolgálatának, hogy ez valóban ingyenes, meg hogy mit kell vinnem. Rá 5 percre válaszoltak is: "Díjmentes futárszolgálatot a www.asus.hu/rma oldalon tud igényelni.

Bevizsgálják technikus kollégáink a készüléket, hogy van e valamilyen hardveres problémája. Készülék, töltő. Dokumentumok elküldésére nincs szükség köszönjük." Apámnak megmutattam, de még így sem hitte el. És nem hitte el, hogy nem kellenek a papírok, ez biztos csak átverés. Mos mit kezdjek vele?

2013. aug. 12. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki az erre a kérdésre a válaszokat. Kezd az enyémmel, igen is van ilyen ingyenes futárszolgálat, már én is használtam és tényleg ingyenes volt.
2013. aug. 12. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Az oké hogy ingyenes de ezt majd a szervíznél számolják fel. :-)
2013. aug. 12. 17:45
 3/9 A kérdező kommentje:
A szerviz is teljesen ingyenes, nincs járulékos költség.
2013. aug. 12. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem garanciális volt, ingyenes futárszolgálat -> 0 forintot fizettem.
2013. aug. 12. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért mert nehogy már neked legyen igazad. Ő az idősebb te meg csak egy "taknyos kölök" vagy, úgyhogy ne magyarázz. Vannak ilyen emberek, ez ellen nem tudsz mit tenni. Akkor is az övék kell legyen az utolsó szó, ha tudják igaza van a másiknak. Nem akarja, hogy csorba essen a tekintélyén. Meg abban az időben amikor ő volt fiatal, mindenért fizetni, kellett.
2013. aug. 12. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:

A Pick up garancia szolgáltatások INGYENESEK - amennyiben jogos a garanciális igény.

Tehát ha garis a notid és túlmelegszik, akkor ingyenes lesz.

De 40 fokban a túlmelegedés lehet nem fog jelentkezni egy 20 fokos légkondis tesztelő központban.... Sűrített levegővel próbáld kitakarítani előbb a notit és 30 foknál alacsonyabb hőmérsékletnél teszteld, hogy úgy is melegszik-e!

2013. aug. 12. 20:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam én is ilyeneken, de nincs külön szellőző a hűtésnek. Úgy vedd hogy 3-4 perc alatt felmegy 70 fokra, egy 2 magos intel atom, ami 1600 mhz-es.
2013. aug. 12. 20:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Pedig van ventis állványa.
2013. aug. 12. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Milyen noti ez?

MINDEN LÉTEZŐ notin (kivéve az IP67-es katonaikon, de ez gondolom nem az) van szellőzőnyílás...

Ha az el van tömődve vagy a venti / hűtőborda full dzsuvás akkro simán lehet, hogy felmelegszik ennyire.

2013. aug. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!