Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Angliaban elo magyar par...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angliaban elo magyar par vagyunk. Ha itt kint szeretnenk osszehazasodni mik a teendoink?

Figyelt kérdés
Mar megneztem a helyi register office-ban kell idopontot foglalni,arat,papirokat tudom.De hogy kell a nevvaltozast elintezni a nagykovetsegen?Mennyibe kerul,es mennyi idobe?(Jogsi,szemelyi,lakcimkartya)Ha utanna hazakoltozom esetleg,kell honositani?
2015. jan. 6. 21:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Szerintem pont ti jaratjatok le a magyarokat,azzal h nem tudod a valaszt es mast sertegetsz a dedos hozzaallasoddal.Amugy nem vagyok mar tini te szukagyu.Pont az ilyen barmok miatt tart magyarorszag ott ahol.

Azert kerdeztem hatha van aki ugyanebben a cipoben jar.Kedeves kint elo,tenyleg hulye,mert szovegertelmezesi gondjai vannak!!

2015. jan. 6. 23:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Hehe, csak úgy tolonganak a kinn élő magyarok, h választ adjanak itt neked! :D Jó sokan vannak valóban itt, mi? :D :P
2015. jan. 6. 23:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Aha, szóval kérdező eleinte azt írtad, h angliában az ottani nagykövetségre nem lehet csak úgy belibegni, gondolom időpontot se lehet kérni, igaz? :D És utána ez mindjárt magyar részre vonatkozott? Csak, mert valóban kérdezted a honosítást, amit meg egyébként, ha eszed lenne szintén neten keresztül is itthoni hivataltól megtudnád kérdezni. De hajrá. Kívánom, hogy sok értelmes válaszod érkezzen olyanoktól, akik valóban kinn élnek. :)
2015. jan. 6. 23:13
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és egyenlőre te sértegettél kérdező engem. Meg a társaid, akik állítólag szintén kinn élnek, de nem tudnak választ nyújtani még se.
2015. jan. 6. 23:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Ebbol is latszik h dedos szinten vagy.:))Olyanra irogatsz amihez gozod nincs....Nagyon szegenyes eleted lehet ha ide irogatsz a semmiert....Ennyit rolad,otthonelo okostojas
2015. jan. 6. 23:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Azért annyi fogalmam még is csak van a dolgot illetően, hogy a legtöbb infót a hivatalos szervektől tudhatod meg, és ha csak úgy nem libeghetsz be egy ilyen helyre telefonon időpontot kérhetsz, sőt neten keresztül emailben is érdeklődhetsz. Bármennyire is hihetetlen számodra, de ezek így vannak.
2015. jan. 6. 23:33
 17/21 anonim ***** válasza:
De bocs, h egyedüli értelmetlen válaszolóként én adtam csak neked vmire való javaslatot a kérdésedre. Amivel jutsz is vmire. Jellemző tini vonás egyébként. Feltesz egy kérdést kap rá egy választ, de ha nem olyat kap, amit várt, akkor mindjárt lehurrogja.
2015. jan. 6. 23:35
 18/21 A kérdező kommentje:
Tenyleg?!Ezt en is tudom kepzeld...:)Nagyon vicces vagy!:)
2015. jan. 6. 23:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez is jellemzo a dedos tini hozzaallasodhoz.Ha normalisan valaszoltal volna nem lettel volna lehurrogva.Ez a lenyeg.
2015. jan. 6. 23:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Azért mert nevettem a kamu kérdésen, de közben a kérdésembe benne volt a válaszod is, az mitől volt normálatlan? Ha csak kötekedtem volna, akkor aláírom, és azt mondom, hogy igazad van, de válaszoltam is.
2015. jan. 6. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!