Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angliaban elo magyar par vagyunk. Ha itt kint szeretnenk osszehazasodni mik a teendoink?
Hét éve ki vitt egy gép, és annyi eszed nem volt, hogy bemenj illetékes hivatalba és megkérdezd? :D Jó vicc. :D
Mit is dolgozol kinn? :D
Peldaul en is Angliabol irok es rengetegen vagyunk. Szoval feleslegesen szoltal hozza elso, es erdemben sem tudtal...
Amugy kackac kukac??? Hany eves vagy? 7? Ostoba.
Csak megsugom,tobb eszem van mint neked.Elolvastad h az irodaban utannajartam?A nagykovetsegre meg ha tudnad,nem libeghetsz csak ugy be kerdezoskodni A neten meg nem talaltam.Valoszinu ezert tettem fel a kerdest!
Koszi 2. Valaszolo.Valoszinu ovis szinten van.
Te tenyleg 7 eves lehetsz, ha szovegertesi problemaid vannak...
Hiszen elmondta, leirta, h az angliai reszevel kepben van. A nagykovetseggel, tehat a magyar resszel kapcsolatos kerdeseire szeretne valaszt kapni, tovabba a honositasrol erdeklodott. Melyik resze nem vilagos gyengeelmeju baratom? Savanyu a szolo, mi? :D Ilyen ostobak nem kellenek am kulfoldre...
Nem tudom mit vered itt magad az 51-2 %-oddal, ami kb az IQ-dal megegyezo... Menjel szepen aludni, te kis kocsog. :)
A kerdezonek, bocsi, en nem tudok segiteni ebben, hatha jon vki, aki atment ezeken. Ha nem, javaslom hivd fel a nagykovetseget, vagy irj nekik e-mailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!