Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Angliaban elo magyar par...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angliaban elo magyar par vagyunk. Ha itt kint szeretnenk osszehazasodni mik a teendoink?

Figyelt kérdés
Mar megneztem a helyi register office-ban kell idopontot foglalni,arat,papirokat tudom.De hogy kell a nevvaltozast elintezni a nagykovetsegen?Mennyibe kerul,es mennyi idobe?(Jogsi,szemelyi,lakcimkartya)Ha utanna hazakoltozom esetleg,kell honositani?
2015. jan. 6. 21:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
24%
Kackac kukac, ezt ugyan, ha valóban igaz a dolog áruld már el, hogy miért itt ezen a fórumon és magyaországon élőktől kérdezed meg ahelyett, hogy legalább kinti fórumokat néznél, ha már nem mész hivatalba be és ott megkérdezni.
2015. jan. 6. 21:58
 2/21 A kérdező kommentje:
Azert kukac,mert ha nem vetted volna eszre ide kint elok is tesznek fel kerdeseket!Amugy meg ha vmirol fingod sincs,ne szolj bele!!!Nem erre voltam kivancsi!
2015. jan. 6. 22:12
 3/21 A kérdező kommentje:
Aha,mar 7 eve!:D Latom te meg csak unatkozol!Haha
2015. jan. 6. 22:22
 4/21 anonim ***** válasza:
12%

Hét éve ki vitt egy gép, és annyi eszed nem volt, hogy bemenj illetékes hivatalba és megkérdezd? :D Jó vicc. :D

Mit is dolgozol kinn? :D

2015. jan. 6. 22:24
 5/21 anonim ***** válasza:
41%

Peldaul en is Angliabol irok es rengetegen vagyunk. Szoval feleslegesen szoltal hozza elso, es erdemben sem tudtal...

Amugy kackac kukac??? Hany eves vagy? 7? Ostoba.

2015. jan. 6. 22:26
 6/21 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon érdemtelen hozzá szólás volt, hogy talán illetékes hivatalba kérdezze meg. Ja, hát igen egyébként köztudott, hogy sok magyar él kinn, de ahogy elnézem itt az egyes kérdéseket eléggé buták lehetnek, vagy itt a gyikon csak direkt járatjátok őket le? :D :P
2015. jan. 6. 22:31
 7/21 A kérdező kommentje:

Csak megsugom,tobb eszem van mint neked.Elolvastad h az irodaban utannajartam?A nagykovetsegre meg ha tudnad,nem libeghetsz csak ugy be kerdezoskodni A neten meg nem talaltam.Valoszinu ezert tettem fel a kerdest!

Koszi 2. Valaszolo.Valoszinu ovis szinten van.

2015. jan. 6. 22:35
 8/21 anonim ***** válasza:
13%
Ja és hatos, ha te is ott élsz, hogy védd a tini társadat, akkor te miért nem válaszoltál érdembe a kérdésre? :D
2015. jan. 6. 22:35
 9/21 anonim ***** válasza:

Te tenyleg 7 eves lehetsz, ha szovegertesi problemaid vannak...

Hiszen elmondta, leirta, h az angliai reszevel kepben van. A nagykovetseggel, tehat a magyar resszel kapcsolatos kerdeseire szeretne valaszt kapni, tovabba a honositasrol erdeklodott. Melyik resze nem vilagos gyengeelmeju baratom? Savanyu a szolo, mi? :D Ilyen ostobak nem kellenek am kulfoldre...

Nem tudom mit vered itt magad az 51-2 %-oddal, ami kb az IQ-dal megegyezo... Menjel szepen aludni, te kis kocsog. :)

A kerdezonek, bocsi, en nem tudok segiteni ebben, hatha jon vki, aki atment ezeken. Ha nem, javaslom hivd fel a nagykovetseget, vagy irj nekik e-mailt.

2015. jan. 6. 22:40
 10/21 anonim ***** válasza:
10: pont te beszélsz szövegértelmezésről, meg IQról? Komoly!!! Miért lenne savanyú a szőlő, szerintem nektek az, hogy lejáratnátok a kinn élőket, ilyen és hasonló buta kérdésekkel. De majd, ha felnőttek lesztek érteni fogjátok. :D :P Ahogy azt is, hogy nem az itteni százalékok mutatják az IQ-t meg. Ennyit rólad!
2015. jan. 6. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!