Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miután megszületik a baba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután megszületik a baba, néha otthon aludna a szüleivel. Jogos, hogy ez nekem nem tetszik vagy csak hiszti?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a közös babánk. Férjem örül neki és várja is, de nagyon fél, hogy nem tudja majd soha kipihenni magát, ezért azzal állt elő, hogy néha a szüleihez menne aludni, hogy kipihenje magát, mert nehezen viseli a kialvatlanságot. Napi 8 órát dolgozik (néha túlóra), hétvégén sosem. Én őt is megértem, én is nehezen viselem a fáradtságot, de azért eléggé zavaró számomra, hogy hétvégén néha hazamenne a szüleihez, engem meg otthagyna a lakásban kettesben a kisbabával.
2015. jan. 4. 17:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem azért nem kell kígyót békát kiáltani a férjre.

Valóban nincs igaza, de túlzásnak tartom, hogy akkor maradjon is ott, meg ilyen emberrel nem vállalna gyereket az ember, stb..

Ettől még lehet nagyon jó apa, egyszerűen csak nem érti, hogy ez miért gond..nem látja, hogy egy gyerek mekkora felelősség.

Amit 4-es írt az lehet egy opció. Elég jó opció ráadásul. Csupán meg kell mutatni a másiknak, hogy az háztartást vezető és gyereket nevelő nő sem a hátsóját vakarja egész nap.

Ha ezt látja, hogy mennyire nehéz, mennyi elfárad benne az anyuka, akkor állítom hogy a férfiak többsége azt mondja, hogy igazad van drágám, sajnálom, nem megyek anyámékhoz pihenni heti 2 alkalommal.

Szóval szerintem egyszerűen csak az a baj, hogy nem látja ez mennyire nehéz. Ha tudná, akkor biztosan nem hagyna ott a gyerekkel.

2015. jan. 4. 20:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem csak azért nem tetszik, mert ha most elmegy, meg ott alszik időnként, akkor minden egyéb nehéz helyzetben meg fogja ezt tenni? Mert a babával az eleje valóban nehéz, az én férjem is kiborult párszor, meg fáradt volt. De! az elejevel nem érnek véget a nehézségek. Tegyük fel, hogy a gyerkőc három éves, és te is dolgozol. Megfázás ? Óránként kell kelni, orrot szívni... Dackorszak, balhé hajnalok hajnalán? Szaladjunk előre : kamaszkori nehézségek, feszültségek? Akárhányszor gond lesz nálatok, mindig rohan anyucihoz nyugodtan aludni, vacsizni?!? Miféle család az, amiből ki be lehet lépkedni, és el lehet menni aludni máshová, ha vmi épp nem tetszik otthon?!? Még annyit árulj el, arra gondolt, hogy neked is kéne pihenned? Ha heti kétszer lelep, cserébe lesz olyan nap, amikor viszont övé a gyerek?
2015. jan. 4. 21:37
 23/24 anonim ***** válasza:

oh hogyne

szegény napi 8óra? szegénykém.

nyugodtan aludjon otthon,én be is csomagolnék, de nem is kéne ivsszajönnie.

gyerek kell. felelősség nem?

aztán majd ha dackorszak jön megint elmegy? iskolai gondok? felvételi? egyetemi vizsgák? párkacsolati gondok?

na az ilyen az, amikor csak papíron apa, amúgy meg egy gyerek. gratula, jó kis muri lesz ez. neki.

2015. jan. 5. 13:31
 24/24 anonim ***** válasza:

4-es jól leírta, és a 22-esnek is igaza van. Kérdező, akár meg is mutathatod neki a válaszokat. Az ő pihenésre való igénye teljesen jogos, mert ő hozza haza a pénzt, DE ezt a pihenést a saját otthonotokban tegye, akkor is, ha a szülei a szomszéd lakásban laknak, valamint együtt találjátok ki, hogy te, aki pedig a gyermeketeket fogja nevelni mikor pihenhetsz.

Amellett, hogy kinek mi erről a véleménye, mindenki más-más dolgot tud tolerálni, olvastam olyanokról is, akik külön lakásban laknak a férjétől, mert nem tudnak együtt élni, és mégis működik valahogy a házasságuk. Én ezt a magam számára nem tudom elképzelni, minthogy azt sem, hogy a férjem máshol pihenjen, ameddig én egy teljesen új helyzetben a gyerekünk mellett helyt kell, hogy álljak, ami pedig közös feladat lenne, de ez én vagyok. Szablyátok a dolgot a saját igényeitekhez, de mindenképpen közösen találjatok ki rá megoldást, lehetőleg olyat, amit mindketten el tudtok fogadni.

2015. jan. 5. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!